Γιώργος Χατζημάρκος: Προτεραιότητα στο »τέλος διανυκτέρευσης» των επισκεπτών σε Ρόδο και νησιά

0
41
Λάβρος κατά του λαϊκισμού εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, μιλώντας το ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ 93,8 στην εκπομπή του Μανώλη Παπάζογλου και Βασίλη Χατζηιωάννου.
Ο κ. Χατζημάρκος αναφέρθηκε σε πλειάδα έργων που σήμερα υλοποιούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατηγορώντας παράλληλα όλους αυτούς που αντί να παράγουν έργο -κατά το παρελθόν- μετέφεραν την ανεπάρκειά τους μονίμως στο “Αθηνοκεντρικό” κράτος, ότι για όλα φταίει αυτό!
Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης άμεση προτεραιότητα δίνει στο θέμα που έχει να κάνει με το “τέλος διανυκτέρευσης” των επισκεπτών στη Ρόδο και στα άλλα νησιά. Αυτό το τέλος, ανέφερε, πρέπει να μένει στον τόπο που εισπράττεται και σημείωσε ότι πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να κατανοήσει την αναγκαιότητα τα χρήματα αυτά να μένουν στα νησιά που επισκέπτονται οι τουρίστες.
Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου · Γιώργος Χατζημάρκος: προτεραιότητα στο “τέλος διανυκτέρευσης” των επισκεπτών στη Ρόδο
Σύμφωνα με πληροφορίες το ύψος του τέλους διανυκτέρευσης μόνο για τη Ρόδο ανέρχεται στα 70 με 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Τα χρήματα αυτά που εισπράττονται από τους ξενοδόχους τα στερείται η τοπική οικονομία αφού μεταφέρονται στα κεντρικά ταμεία του κράτους.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ