Γ. Νικητιάδης από Κω: Ανακόλουθη η κυβέρνηση για ακρίβεια στο σαρακοστιανό τραπέζι και Σέγκεν

0
3210
Στην Κω, βρίσκεται για την Καθαρά Δευτέρα, ο βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Νικητιάδης για να περάσει τη μέρα αυτή με φίλους στο νησί μας. Ο κ. Νικητιάδης, επισήμανε το θέμα της ακρίβειας στο σαρακοστιανό τραπέζι , με το χταπόδι να εκτινάσσεται στα ύψη, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως οι προσφορές που ανακοινώνονται από την κυβέρνηση για τα «καλάθια»  στα σούπερ μάρκετ δεν ανταποκρίνονται σε εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα, αλλά σε προσφορές σε είδη που οι μεγάλες αλυσίδες κερδοφορούν.
Ο κ. Νικητιάδης έθιξε για άλλη μια φορά το θέμα της Σένγκεν τονίζοντας πως ενόψει της γιορτής των Μουσουλμάνων για το Ραμαζάνι, που αναμένονται  πάνω από  7.000 τούρκοι τουρίστες  για να γιορτάσουν στα Δωδεκάνησα τη θρησκευτική τους εορτή, η κυβέρνηση είναι ανακόλουθη λόγων και πράξεων, αφού ακόμα δεν  έχει κάνει τις απαιτούμενες εργασίες σε υποδομές στα λιμάνια  και στα αεροδρόμια , που αποτελούν πύλες εισόδου στον χώρο Σένγκεν.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/28302-stin-ko-vrisketai-o-vouleftis-tou-pasok-kinal-giorgos-nikitiadis-gia-tin-kathara-deftera

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ