Νέα προσφυγή του εργολάβου «παγώνει» τις εργασίες στο 3ο δημοτικό σχολείο Κω, το ιστορικό «Αζίλο»

11
12604
Οξύνθηκαν τα πνεύματα στο θέμα της ενημέρωσης για την αποκατάσταση και λειτουργία του 3ου δημοτικού σχολείου Κω (Αζίλο), την οποία ζήτησε η Δημοτική Σύμβουλος, κα. Κική Μακρή με την εισήγηση να κάνει  ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, ο οποίος   αναφέρθηκε στο ιστορικό του έργου , με τους εργολάβους να κάνουν αλλεπάλληλες προσφυγές και να παγώνουν οι εργασίες στο «Αζίλο».
Ο κ. Χρυσόπουλος σημείωσε πως οι τεχνικές υπηρεσίες δουλεύουν εναλλακτικό σενάριο για να ολοκληρωθεί το έργο, συντομότερα. Η κ. Μακρή ζήτησε  από τη δημοτική αρχή να δεσμευτεί  για το πότε θα μπουν τα παιδιά στο σχολείο  και σε πόσο χρονικό διάστημα θα  ολοκληρωθούν οι εργασίες  με τον κ. Σιφάκη να επισημαίνει πως αν η δημοτική αρχή δεν αλλάξει νοοτροπία, το έργο δεν θα προχωρήσει, γιατί η δημοτική αρχή δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της, ενώ καταδίκασε το γεγονός της μη απάντησης του δημάρχου στις 6 επιστολές του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πορεία των εργασιών.
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του μέλους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Πόπης Ανέστη στη συνεδρίαση -με τη διπλή ιδιότητα της εργαζομένης στο δήμο (τμήμα δημοτικού συμβουλίου Κω)- η οποία αποκαρδιωμένη άκουγε τα όσα ο αντιδήμαρχος επισήμανε αναφορικά με τη στάση των εργολάβων και τις προσφυγές που ακολουθούν και «παγώνουν» το έργο. Ο κ.Χρυσόπουλος ζήτησε από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί στην πρόταση που θα καταθέσει ο δήμος της Κω το επόμενο διάστημα για να προχωρήσει το έργο.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εεεε ρε δημοκρατια και κουραφέξαλα!!! τάξης….και ηθικη!!! να μην κανει την δουλειά του κ να μλην μπορεις να τον αγγιξεις…. να σου κάνει και μαγκιες….γιατι οταν αυτοι που κυβερνανε ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ βγαζουν και τους καταληλους νομους για να ειναι και τυπικος εντσξη!!!!

    • για ποιον μιλάς? για αυτόν που τα κάνει? για αυτόν που το λέει? ή για αυτόν που τα δημοσιεύει?
      για σκεψου λίγο τι σου λέω και θα καταλάβεις τι παίζει!!!!

  2. Ανίκανοι παραιτηθείτε καταστρέψατε ένα ολόκληρο νησί… ρημάξατε ένα ιστορικό κτήριο το 3ο δημοτικό σχολείο.. πίστεψαν στα ψέματα σας άχρηστοι… σπίτια σας…

  3. Ο Κυριτσης φταει και εδώ ;;;; Γιατί δεν μιλάτε τώρα Νικηταράκια ;;; Που είναι όλοι αυτοί που κάποτε ξεσηκωνόντουσαν ενάντια του Κυριτση ; Βέβαια σας πληρώσανε καλά προεκλογικά και κάνετε μούγκα τώρα όλοι σας!! Άχρηστοι…

  4. Μάλλον ο κύριος Αβριθης έχει ύφος 1000 καρδυναλλιων!!!
    που ήταν τότε με την 57 έκθεση να πει στον κόσμο τι συμβαίνει???αν γινόταν τότε κούνημα κύριε Αβριθη, τι θα λέγατε στους γονείς???
    στο διαταυτα τώρα, ο κ. Δήμαρχος στο προαύλιο του 4ου δημοτικού είπε ότι θα παρεκαμπτε τη γραφειοκρατία και με express διαδικασίες θα προχωρούσε στην αποκατάσταση του σχολειου.
    αλλά δεν έχετε απαντησεις

  5. τζαμπα ασχολείστε…
    τι πιστεύετε δηλαδή ότι θα αλλάξει κάτι με το να γράψετε ένα σχόλιο κάπου?
    αυτό θέλουν…..να γράφετε για να ηρεμειτε και να ασχολείστε μόνο με το γράφετε σχόλια ώστε να κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους

  6. Ρε τι μπιφτεκαδες είναι σε αυτή την δημοτική αρχή
    μέσα στην εβδομάδα αλλά έλεγε ο κύριος Μήτρου
    είστε απαράδεκτοι και οι χειρότεροι

  7. Οταν κάποτε (που δεν..) μπουνε τα παιδια μεσα… μην σκεφτειτε να ερθετε για φωτογραφιες!!
    Θα πεσει γιαουρτωμα….
    ψευτιες και ανικανοτητα!!!

  8. ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ ΒΛΕΠΕ Α…..!!!

  9. το 3ο Δ.Σ. είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ολοκληρώσει ένα έργο. Το ποιο σημαντικό είναι ότι δεν προχωράει τις διαδικασίες να βρεθούν οικόπεδα, ώστε να χτιστούν νέα σχολικά κτίρια από την Περιφέρεια. Η νέα Έπαρχος οφείλει να πιέσει στην κατεύθυνση αυτή….
    Πρόβλεψη ο Νικηταράς δύσκολα θα βγάλει την πενταετία, ό νέος αχυράνθρωπος τον έχει έτοιμο το σύστημα ….
    Κως και Κώοι καληνύχτα ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ