Αύριο Πέμπτη στην 1μμ θα γίνει στη Ρόδο η κηδεία της πεντάχρονης Εβίνας που έφυγε από τη ζωή | Η επιθυμία της οικογένειας

0
4925

Στη γειτονιά των αγγέλων, θα βρίσκεται από αύριο το μεσημέρι η 5χρονη Εβίνα από τη Ρόδο, η οποία έχασε τη ζωή της, ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η ίδια οικογένεια είχε χάσει και ένα ακόμα παιδάκι, μόλις 18 μηνών, πριν από 10 περίπου χρόνια. Το πεντάχρονο παιδί νοσηλευόταν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως ανακοίνωσαν με αγγελτήριο θανάτου στη «Ρ» τα μέλη της οικογένειάς της, η κηδεία της μικρής Εβίνας, θα γίνει αύριο Πέμπτη στην 1μμ στον ιερό ναό Ταξιαρχών (κοιμητήριο Ρόδου).

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν το έργο σωματείου “ΠΝΟΗ” – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού. Τηλ. 210 7486801-2

Alpha Bank.: IBAN: GR5501401120112002002014561

rodiaki.gr/

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Στο θλιβερό άκουσμα της απώλειας της ζωής της πεντάχρονης κόρης της συναδέλφου μας και πρώην μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου κα. Ελένης Κερανίδη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε Δωδεκανήσου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

  1. Να εκδοθεί το παρόν ψήφισμα.
  2. Να εκφράσουν τα μέλη του Δ.Σ τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της κα. Ε. Κερανίδη.
  3. Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης.
  5. Να κατατεθεί από τα μέλη του Δ.Σ στο Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» το ποσό των 300€.
  6. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΟΕΕ Δωδεκανήσου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Ε Δωδ/σου

 

 

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης

Πρόεδρος του Δ.Σ

 

«ΨΗΦΙΣΜΑ»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, στο άκουσμα της απώλειας της ζωής του παιδιού, του μέλους μας Σαράντου Χατζηγιάννη, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

 

  1. Να παραστεί αντιπροσωπεία στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού».
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 

 

                         Το Διοικητικό Συμβούλιο  του

                        ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ