ΒΙΝΤΕΟ Οι επικίνδυνοι ελιγμοί της τουρκικής ακταιωρού στα Ίμια – Λίγα μέτρα από ελληνικό αλιευτικό

11
8073

Η στιγμή που τουρκική ακταιωρός έχει εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και παρενοχλεί ελληνικό αλιευτικό καταγράφεται σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

Το τουρκικό σκάφος περνάει με ταχύτητα σε απόσταση λίγων μέτρων από το ελληνικό αλιευτικό, πετώντας με μία στροφή τα απόνερα προς το σημείο του ελληνικού σκάφους.

Η τουρκική ακταιωρός αποχώρησε αμέσως μόλις εμφανίστηκε σκάφος του ελληνικού λιμενικού, ενώ το θέμα συζητήθηκε και από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο κρατών, στο Μόναχο.

Πηγή: skai.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ!
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !

    • Μπάρμπα το τελευταίο λάθος έγινε από την Χούντα, που πούλησε την Κύπρο.Απο εκεί και πέρα η Ελλάδα πάει μπροστά.Ολο και καλύτερα.

      • …..ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ!
        ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;

        • Τι ακριβώς έγινε στα Ιμια;Από τη δεκαετία του 60 υπάρχει το πρόβλημα με τους ψαράδες.Το 96 απλά ένας ηλίθιος δήμαρχος και ηλιθιοι δημοσιογράφοι κόντεψε να μας μπλέξουν σε πόλεμο

      • ΕΣΥ ΜΙΡΑΝΤΑ ….ΒΛΕΠΕΙς ΔΗΛ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ Σ….ΟΧΩΡΑ ΣΟΥ !!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!!!!

        • Φασίστα χουντικέ στη ντουλάπα σου ζωο.Μιλάς για κάτι που δεν έζησες .Εγώ παλεύω για τη δημοκρατία να μπορείς εσυ να λες τις βλακείες σου.Κατάλαβες;

        • Μαζέψετε και φύγε μισέλληνα.Με ποιο Δικαιομα βρίζεις την Ελλάδα ;

  2. Δεν μας νοιαζει καθόλου πλεον..να στηλει ο κουλης τον μπιμπιλα και τον καπουτζιδη να διωξουν τους τουρκους…με την οπισθεν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ