Ευρεία σύσκεψη του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Κω, για την προετοιμασία της απεργίας στις 28 Φλεβάρη

2
5099
Ευρεία σύσκεψη  πραγματοποίησε το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Κω, για την προετοιμασία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 28 Φλεβάρη, με σκοπό να μην μείνει κανένας εργαζόμενος ανενημέρωτος, να δυναμώσουν ταυτόχρονα οι διεκδικήσεις τους, να δοθεί μια δυνατή απάντηση στα αντιλαϊκά μέτρα και σχέδια της κυβέρνησης τη ΝΔ.
Στο πλαίσιο αυτό, μέλη της διοίκησης πραγματοποίησαν περιοδείες στα Super Market της Κω και η ανακοίνωση για την Πανελλαδική Απεργία στις 28 Φλεβάρη.
Κοινή συνισταμένη για όλους τους εργαζόμενους  το θέμα της ακρίβειας, των τριετιών, η υπογραφή των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και οι κούφιες εξαγγελίες της κυβέρνησης για υποτιθέμενες αυξήσεις, καθώς και η ανάγκη συσπείρωσης των εργαζομένων στο σωματείο , αφού όλα δείχνουν πως το συνδικαλιστικό κίνημα έχει φθίνουσα πορεία, επισημαίνει ο πρόεδρος του συλλόγου Κω Παντελής Μυτιληνιός , με τον αντιπρόεδρο του σωματείου Δημήτρη Τσάμπαλα να σημειώνει τη συσπείρωση της νεολαίας για δικαίωση των οικογενειών των 57 αδικοχαμένων νέων και τη μη ιδιωτικοποίση των πανεπιστημίων.

πηγή: https://www.kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απορια ιδιωτικοί υπάλληλοι αίτημα έχουν τα μη κρατικά πανεπιστήμια ;Εκεί στο ΚΚΕ έχετε σαλτάρει.Μακρια από τους εργαζόμενους.Δεν έχετε καμία δουλειά μαζί τους.Ειπαν και έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ;Για την δημοκρατική Ρωσία που οποίος πει κάτι εναντίων του Πούτιν,εξαφανίζεται είπαν;Που επιτέθηκε στην Ουκρανία επειδή είναι χούντα.Κατελαβε την Κριμαία έδιωξε τον κόσμο από τα σπίτια τους και επειδή αντέδρασαν τους λέει φασιστες.Περιμενετε τι θα σας πουν από το κόμμα να πείτε.Αβουλα ρομποτάκια σας έχουν κάνει.Σκευτητε ελεύθερα επιτέλους και δικαιολογιέστε επιτέλους το τρίτο γράμμα στον τίτλο σας.Το Ε.Γινεται λίγο Έλληνες.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ Κ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ Κ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙΤΕ Ο ΜΗΤΣΑΚΑΣ ΣΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ