Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έλθουν στην Κάλυμνο οι 2 καινούργιες μηχανές που θα τοποθετηθούν στο “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ”

1
7782

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έλθουν στην Κάλυμνο οι 2 μηχανές που παραγγέλθηκαν από την ΑΝΕ Μαστιχαρίου, για να τοποθετηθούν στο F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ προκειμένου αντικαταστήσουν τις 2 παλαιές.

Να θυμίσουμε ότι το F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ από τις 28 Δεκεμβρίου 2023 έχει αναστείλει τα δρομολόγια του λόγω βλάβης στη μία κύρια μηχανή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από την ΑΝΕΜ και σε συνεννόηση με την ασφαλιστική Εταιρεία, αποφασίστηκε η αγορά καινούργιας μηχανής αντί επισκευής της παλαιάς. Τα έξοδα αυτά θα καλυφθούν στο 100% από την Ασφαλιστική Εταιρεία. Επίσης η ΑΝΕΜ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάσταση και της δεύτερης μηχανής με καινούργια, με δικά της έξοδα.

Οι δύο μηχανές που αγοράστηκαν ήταν ετοιμοπαράδοτες και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 θα βρίσκονται στην Αθήνα και την επόμενη ημέρα ή τη μεθεπόμενη το αργότερο, θα μεταφερθούν στην Κάλυμνο ,όπου θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες τοποθέτησης τους και αντικατάστασης των παλαιών

Οι εργασίες τοποθέτησης των 2 νέων μηχανών και αντικατάστασης των παλαιών, αναμένεται να διαρκέσει μία εβδομάδα περίπου. Εκτός απροόπτου μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2024 το ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ θα είναι έτοιμο και αξιόπλοο για την επανέναρξη των δρομολογίων στη γραμμή Κάλυμνος-Μαστιχάρι και επιστροφή

kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ