Ρόδος: Αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά εμβόλισε μοτοσικλέτα της αστυνομίας

0
127

Ένα σοβαρό επεισόδιο που θα μπορούσε να μπορούσε να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεεις σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην είσοδο της πόλεως Ρόδου και συγκεκριμένα στον κόμβο του Ροδινιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», Ρομά που οδηγούσε αυτοκίνητο δεν υπάκουσε στην εντολή μοτοσικλετιστή της αστυνομίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. οι ασυτνομικοί εγκλώβισαν το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά στα φανάρια του Ροδινιού και αφού κατέβηκαν από τις μοτοσικλέτες τους, εκείνος έκανε όπισθεν, πάτησε τη μοτοσικλέτα αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Ρόδου.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.

Η μοτοσικλέτα υπέστη σοβαρές ζημιές και για τον λόγο αυτό κλήθηκε εταιρεία οδικής βοήθειας για να μεταφερθεί στα κεντρικά της αστυνομίας. Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός προκαλεί εκ των πραγμάτων σοβαρός προβληματισμός στην τοπική κοινωνία και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ