Οι Εθνοφύλακες της Κω, έκοψαν την πίτα τους σε μια όμορφη εκδήλωση στο Όνειρο στο Τιγκάκι

5
23052

Παρουσία των Εθνοφυλακων του νησιού μας, αλλά και της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας, η ΤΕΘ Κω, έκοψε τη βασιλόπιτα της , σε μια όμορφη εκδήλωση στο εστιατόριο ΟΝΕΙΡΟ στο Τιγκάκι,  το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γιώργος Καλογερόπουλος,  Υποδιοικητής της ΤΕΘ Κω, ενώ τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Σωφρόνιος με τον π. Ιωάννη Κουτάντο.
Το λόγο έπειτα πήρε ο Αντισυνταγματάρχης και Διοικητής της ΤΕΘ Κω, Αθανάσιος Στεργίου,  ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι Εθνοφύλακες έχουν δύο γονείς.  Τον Ιησού Χριστό και την πατρίδα. Παράλληλα,  τόνισε τις αρετές των Εθνοφυλάκων και τη σημασία της στήριξης της οικογένειας τους.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Ταξίαρχος και Διοικητής της 80ΑΔΤΕ,  Άρης Καβαρλίγκος και ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και της Επάρχου Ντίνας Σβύνου. Παρών και ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης.
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης , η τιμητική βράβευση όλων των Εθνοφυλάκων από τον κο. Στεργίου αλλά και το δώρο όλων των Εθνοφυλάκων, το οποίο παρέδωσε ο ιατρός Λοχαγός-Εθνοφύλακας Κώστας Κουγιουμτζόγλου στον κο. Στεργίου, το οποίο ήταν ένα  αντίγραφο αρχαίου λακωνικού ξίφους με τη θήκη του.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακά τραγούδια,  κέφι και πολύ χορό!

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/27125-oi-ethnofylakes-tis-ko-ekopsan-tin-pita-tous

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχαριστούμε για την ετοιμότητά σας να υπερασπιστείτε βωμούς κι εστίες! Πλάι σας κι ολοι εμείς, οι κάτοικοι αυτού του νησιού, οταν χρειαστεί!
    Καλή Χρονιά, ήρεμη, ειρηνική και δημιουργική!

  2. ΑΞΙΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΊΣΤΗΣ ΜΑΣ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ