Γ. Νικητιάδης: Κάθε μέρα και ένα μέτρο και αποτέλεσμα μηδέν

1
2798

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις αυριανές ανακοινώσεις για την καταπολέμηση της ακρίβειας

«Ενώ επί δύο χρόνια η χώρα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, η Κυβέρνηση δια στόματος Πρωθυπουργού εξαγγέλλει το καθιερωμένο πλέον «τροπάριο» μέτρων για τη μείωση των τιμών: πάλι “καλάθια”, πάλι pass και πάλι ανεπαρκείς έλεγχοι. Στον αντίποδα, μεταξύ άλλων, έχουμε τον υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων, το ακριβότερο βρεφικό γάλα και τις υψηλότερες τιμές ενέργειας στην ΕΕ.

O κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθενται να συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα, επιτιθέμενοι  στους μόνους συμμάχους που μπορούν να έχουν, την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην οποία άλλαξε ασμένως τον Πρόεδρο, και τις καταναλωτικές οργανώσεις.

Η Κυβέρνηση έχει χάσει τη μάχη με την ακρίβεια ούσα ανίκανη και μη αποδεχόμενη τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης, ενίσχυση των ελέγχων και της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων που είναι τα μόνα μέτρα που μπορούν να καταπολεμήσουν την ακρίβεια.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. εδώ έχουμε σοβαρά ζητήματα να λύσουμε….κάλεσαν τους καλοντυμένους σε δυο κοπές πίτας την ίδια μέρα κι δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε …και εμεις θα ασχολούμαστε με αυτά ???
    Τσακώνεται ο Σιφάκης με τον Νικηταρα (όχι οτι δεν το ήξερες…..παραλίγο να παίξει ξύλο ο νυν στον Κυριτση και ήσουν μπροστά…τι οχι? ), η Τελλη κατηγορεί τους υπαλλήλους οτι δεν δουλεύουν ( που κατα τα αλλα την ιδρώνουν την φανέλα ….στα γέλια), το ΚΚΕ μπήκε σφήνα στον τσακωμό Σιφάκη Νικηταρα αλλα δεν ακούμπησε, παρακαλάμε τουρίστες να έρθουν λες και για μονο αυτό είμαστε ….. και εσυ τώρα μας μιλάς για….. κατσε να δούμε αν θα παραιτηθεί ο νυν μέχρι το καλοκαίρι…δεν του έμεινε και κανενας αξιόλογος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ