Παναγιώτης Κουνάκης: Το καλοκαίρι που μας πέρασε δυστυχώς υπήρξαν πολλές καταστροφές σε όλη την Ελλάδα

1
5349

Το καλοκαίρι που μας πέρασε δυστυχώς υπήρξαν πολλές καταστροφές σε όλη την Ελλάδα.

 

Στη Ρόδο, τον Ιούλιο, βιώσαμε μια μεγάλη πυρκαγιά στο υψηλότερο σημείο της τουριστικής περιόδου. Τότε με τις αποφάσεις Δ15/Δ’/71184 και Α1115 οι ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις είχαν ανασταλεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2024.

 

Με επιστολή μου στις 25 Ιουλίου του 2023,  είχα επιστήσει την προσοχή στην αδυναμία των Ροδιτών επιχειρηματιών να αντεπεξέλθουν σε μεγάλο βαθμό σε οικονομικές υποχρεώσεις τη χειμερινή περίοδο.

 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι εποχιακές και ειδικά τον χειμώνα δεν υπάρχει καμία οικονομική δραστηριότητα, και προσωπικά γίνομαι συνεχώς αποδέκτης προβληματισμώναπό φορείς και επιχειρηματίες ότι αδυνατούν να ξεκινήσουν τις καταβολές από τον Ιανουάριο.

 

Αποτελεί αίτημα της πλειοψηφίας των Ροδιτών επιχειρηματιών,όπως και των πληγέντων σε όλη την Ελλάδα, να δοθεί νέα παράταση αναστολής πληρωμών, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

 

Επομένως, ζητώ την παρέμβαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να αναδειχθεί το θέμα και να υπάρξει νέα εξάμηνη παράταση για όλες τις πληγείσεςπεριοχές,καθώς και δυνατότητα για ρύθμιση οφειλών σε 48 άτοκες δόσεις από τον Ιούνιο του 2024.

 

Χρόνια πολλά

Καλή Χρονιά

 

Μετά τιμής

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Τηλ: 6946508177

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΙ ΣΕΙς Κ ΚΟΥΝΑΚΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ !! ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΟΥς ΠΑΧΟΥΛΟΥς ΜΙΣΘΟΥς ..ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΣΚΟΠΑ ΠΕΡΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ…. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΜΑΖΙ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ