«Ποδαρικό» στα λιμάνια της Καλύμνου, της Κω και της Ρόδου έκανε το BLUE STAR Patmos

0
6878

Μισή ώρα πριν εκπνεύσει το 2023, το πλοίο “BLUE STAR PATMOS” εκτελώντας το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά προς Δωδεκάνησα ,κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλύμνου, προερχόμενο από την Αστυπάλαια.

Συγκεκριμένα η ώρα άφιξης του στο λιμάνι της Καλύμνου ήταν Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, 11.30 το βράδυ. Στο λιμάνι της Καλύμνου παρέμεινε για 50 λεπτά περίπου, όπου το πλήρωμα και οι επιβάτες υποδέχθηκαν το νέο χρόνο, το 2024,ενώ έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον καταπέλτη του πλοίου.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024, στις 12.23, αναχώρησε από Κάλυμνο, συνεχίζοντας το δρομολόγιο του προς Κω όπου έκανε επίσης ποδαρικό γύρω στις 01:30

Από το kalymnos-news.gr να ευχηθούμε στον καπετάνιο του πλοίου και στο πλήρωμα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΛΑ ΤΑΞΊΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Το πλοίο BLUE STAR Patmos ήταν το πρώτο πλοίο της νέας χρονιάς που κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου. Έφτασε στις 6.40 το πρωί μεταφέροντας 106 επιβάτες 47 αυτοκίνητα και 2 φορτηγά. Εκτέλεσε το δρομολόγιο Πειραιάς Αστυπάλαια Κάλυμνος Κως Νίσυρος Τήλος Σύμη Ρόδος.
Το ίδιο πλοίο ήταν και το πρώτο που αναχώρησε από το λιμάνι μας το 2024. Έφυγε στις 7.30 για Καστελόριζο με συνολικά 52 επιβάτες εκ των οποίων οι 37 από άλλα λιμάνια και οι 15 από τη Ρόδο. Το πλοίο θα αναχωρήσει και πάλι στις 4 με περίπου 120 επιβάτες για Σύμη Τήλο Νίσυρο Κω Κάλυμνο Αστυπάλαια Πειραιά.
Το πρώτο πλοίο του 2024 στη Ρόδο υποδέχθηκαν ο κεντρικός πράκτορας της blue Star Σκεύος Μουγκρος και ο διοικητής του Β λιμενικού φυλακίου Γρηγόρης Κοντοβας. Στον καπετάνιο του πλοίου Γιώργο Μπαλοπητα δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον πράκτορα και αντάλλαξαν όλοι ευχές για την νέα χρονιά παρουσία αξιωματικών του λιμενικού σώματος και του πλοίου.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ