Γ. Νικητιάδης: «Αποκομμένη από την πραγματικότητα της ακρίβειας η Νέα Δημοκρατία»

2
3818

Γ. Νικητιάδης: «Αποκομμένη από την πραγματικότητα της ακρίβειας η Νέα Δημοκρατία»

 

Ο επικεφαλής του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης  της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η «ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας» και ότι «υπάρχουν άνθρωποι αρκετοί που περνάνε καλά», έκανε την εξής δήλωση :

«Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στράτος Σιμόπουλος, αποκομμένος εντελώς από την πραγματικότητα, ανακάλυψε ξαφνικά, ότι η ακρίβεια αφορά πολύ μικρό μέρος της κοινωνία μας. Ένα ακόμη δείγμα της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας. Η Μαρία Αντουανέτα,  καλούσε το Γαλλικό λαό να φάει παντεσπάνι αφού δεν είχε να φάει ψωμί. Δυστυχώς, την ίδια επαφή με την πραγματικότητα  φαίνεται να έχει και ο κ. Σιμόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποια είναι η θέση τους για την ακρίβεια. Είναι τελικά υπαρκτό πρόβλημα η ακρίβεια ή αφορά ελάχιστους όπως δηλώνουν οι βουλευτές της; Τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν αντέχουν άλλο τις παλινωδίες μιας κυβέρνησης, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κορυφαίο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λες και δεν ζουν εδώ.. μεγαλώνει με θυσίες τα παιδιά του,τα μαθαίνει ξένες γλώσσες και περιμένει να βγει οικονομικά ο νέος που θα θελήσει να κάνει οικογένεια με τον βασικό επί πέντε μήνες.
    αλγόριθμοι ηλίθιων ,το βιοτικό επίπεδο έπεσε στα τριάντα χρόνια πριν..μην βλέπετε που δεν μιλούν πολλοί άνθρωποι,απλά δέχθηκαν την μοίρα τους.
    η ακρίβεια είναι η μόνη αντιπολίτευση.
    ο εσπρέσσο jacobs είχε σήμερα εδώ 9 ,50 ευρώ και Γερμανία στα 3 και κάτι..
    που πάει το πράγμα να δούμε .

  2. Αγαπητέ Γιώργο, άριστη η διαπίστωσή σου φυσικά!
    Αν επιτρέπεις μια θέση μου μονάχα:η αντιπολιτευτική θέση όλων των αντιπολιτευόμενων κομμάτων
    είναι παρόμοια και απλώς παρατηρεί τα λάθη των κυβερνόντων ΧΩΡΙΣ να προτείνει ή να συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ
    (με το χέρι στην τζέπη π.χ.) και με τρόπο που την εκφράζει ιδεολογικά (οι αριστεροί με συλλογικό και Συνασπιστικό ομαδικού πνεύματος=πρώτα να μην πεινάει κανείς και μετα η προσωπική προκοπή…).
    Καλά τα λές πάντως και ως μοναδικός εκπρόσωπος τού πράσινου ήλιου στα 12νησα καλά κρατείς.
    Απλώς προτείνω, στο βαθμό που είναι εφικτό, να δημιουργήσουν τα κόμματα τοπικά έστω , εστίες προσφοράς
    και αντιμετώπισης της ακρίβειας στοχευμένα, να δείξετε οτι έχει λόγο ο λαός να σάς επιλέξει την επόμενη φορά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ