Καλυμνιακής καταγωγής ο 40χρονος που βρέθηκε νεκρός στο Βροντάδο Χίου

0
12913

Πτώμα άντρα εντοπίστηκε στις 7.30 μ.μ. της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023 στους τρείς(3) Μύλους του Βροντάδου Χίου

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν εντοπίσει καμένο αυτοκίνητο από τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής ψάχνοντας τον ιδιοκτήτη του, που βρέθηκε τελικά τη Δευτέρα σε κοντινά βράχια πλησίον. Εικάζεται ότι ο άνδρας βγήκε από το φλεγόμενο αμάξι και έφτασε παραπατώντας μέχρι τα βράχια όπου κατέληξε.

Την υπόθεση διερευνά το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr ότι από την ταυτοποίηση προέκυψε ότι πρόκειται για 40χρονο άνδρα. Είναι Καλυμνιακής καταγωγής (Σ.Π,) και ζούσε και εργαζόταν στην Χίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων Με φρικτό τρόπο επέλεξε να θέσει τέλος στη ζωή του ένας άνδρας στη Χίο, καθώς βρέθηκε το πτώμα του καμένο στους Τρεις Μύλους. Ο άνδρας, που καταγόταν από την Κάλυμνο και τη Ρόδο, ήταν παντρεμένος με Χιώτισσα και πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ChiosPress φαίνεται ότι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, καθώς ο γάμος του είχε οδηγηθεί σε τέλμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας που εργαζόταν σε γνωστή επιχείρηση του νησιού φαίνεται ότι έβαλε φωτιά στο ΙΧ όχημά του και ακολούθως κάηκε και ο ίδιος. Το πτώμα του, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία βρέθηκε στα βράχια, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε καμένο το όχημά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ