Γιάννης Παπαδομαρκάκης: Απαγόρευση κινητών στο σχολείο δια ροπάλου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς -Ποιες είναι οι επιπτώσεις

11
14512

Γιάννης Παπαδομαρκάκης
Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Απαγόρευση κινητών στο σχολείο δια ροπάλου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς -Ποιες είναι οι επιπτώσεις

πηγή: MAZI στο Κostv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα κινητά σας μαρανανε δεν βλέπετε τα χαλιά σας ,τσιγάρα , Αλβανοί που έχουν μείνει 5 φορές στην ίδια τάξη , τα κορίτσια ημίγυμνα , μια σχολική κοινωνία ειδικά στα γυμνάσια και στα λύκεια ζούγκλας

    • ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ λεγεται το συστημα που αντικαθιστα τον καθε ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.

  2. ευτυχώς που έχουμε λύσει τα «»»επουσιώδη»»» προβλήματα στα σχολεία των παιδιών μας, έχουμε κτίρια σωστά, έχουμε σωστά προαύλια που δεν είναι γεμάτα κοντέινερ, έχουμε υπολογιστές και όργανα να κάνουν σωστά το μάθημα οι δάσκαλοι και τα παιδιά, γενικά όλα λειτουργούν στην εντέλεια και έχετε και θράσος να φοβεριζετε τους εργαζόμενους και τους μαθητές ότι θα φάνε και ξύλο αν έχουν κινητό, αντί να σταθείτε πλάι τους.

  3. Προϊστάμενε ,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Βαλε χέρι πρώτα στους συναδέλφους σου που έχουν χάσει τον έλεγχο.Στους διευθυντές που ενω ακούς παράπονα δεν κάνεις τίποτα.Ο ρόλος σου όπως και των διευθυντών είναι διακοσμητικός.Τα παιδιά πάνε στον αυτόματο.Μοβο την καρέκλα κοιτάτε.Τι ψάχνετε μετά από τα παιδιά; Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει χειρότερη κάστα από τους εκπαιδευτικούς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων….. Έτσι απλά…..

  4. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗ!!

  5. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ!!ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

  6. Δεν βλέπετε που τα πουλέν σας, οι υπεπροσοντούχοι διευθυντές σας έχουν κάνει μπάχαλο με την συμπεριφορά τους ορισμένα σχολεία! Σταματήστε να αξιολογείτε μόρια σπουδών χωρίς αντίκρισμα και βάλτε τους γονείς και τα παιδιά στην διαδικασία. Οταν θα μπορούν να επιλέγουν σχολεία και κάποια «κολέγια» θα βαράνε μύγες λόγω ανοργανοσιάς και «ροπάλων» τότε θα δείτε την πλάκα με τους εκλεκτούς των μορίων σας!
    Μέχρι τότε το ρόπαλο ή και τα ντέφια. κρατήστε το για εσάς της δευτεροβάθμιας αλλά και της πρωτοβάθμιας που δεν μπορείτε να συμβάλετε στην αποκατάσταση της ηρεμίας στα σχολεία και στην ποιότητα του έργου τους!

  7. παλιαιότερα τό ΄΄διά βίτσας, διά ρίγας, διά βέργας, διά σκαμπιλιού΄΄ τό είχαν γιά ΄΄πλάκα΄΄.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ