Πρώτη Έκδοση: Πακιστανοί με μπουκάλια βενζίνης εντοπίστηκαν από κάτοικους στην Μονόλιθο Ρόδου! Αρτοποιός: «Οι πυρκαγιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι»

10
16382

Τρία περιπολικά πέρασαν από Έμπωνα προς Μονόλιθο αφού έχει γίνει αναφορά πώς κάτοικοι έπιασαν στα πράσα πέντε Πακιστανούς οι οποίοι έιχαν στα χέρια τους μπουκάλια με βενζίνη. Τους έχουμε μεταφέρει στην πλατεία του χωριού και αναμένουν την αστυνομία.

Αρτοποιός για Ρόδο «Οι πυρκαγιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Αρτοποιός, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, οι πυρκαγιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι, ενώ θα εξεταστεί αν είναι από αμέλεια ή από πρόθεση.

Η προανακριτική διαδικασία για την καταστροφική πυρκαγιά στη Ρόδο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει σε συλλογή στοιχείων.

«Έχουν κληθεί άτομα για καταθέσεις και θα κληθούν και άλλα. Μόλις έχουμε πλήρη στοιχεία, γιατί η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα προβούμε σε ανακοινώσεις», συμπλήρωσε ο κος Αρτοποιός.

Πηγή: https://protiekdosi.news/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κάτι τέτοιους δεν θέλει να μας φέρει ο κουλης για να δουλεύουν και να οικονομανε οι φίλοι του οι ξενοδόχοι???

    • Δε μας νοιάζουν αυτά, εμείς παίρνουμε market pass, fuel pass, sex pass και ό,τι pass έχει ο Μαδ, ο Κούλης να μας δώσει! 41 τοις εκατό και λίγο του δώσαμε, έπρεπε τουλάχιστον εξήντα τοις εκατό να πάρει, του χρόνου θα έχουμε το καινούριο νοσοκομείο στην Κω. Τους Πάλι τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ!

  2. Καλά τελεια. Όχι πως δεν το περιμέναμε κι αυτό. Έχουμε που έχουμε τους ανώμαλους ανθέλληνες τους δικούς μας έχουμε κι αυτούς τους κατατρεγμένους μετανάστες που δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους με κάθε τρόπο. Αίσχος, ονειδος, ξεφτίλα, για κρέ//// όλοι οι εμπρηστές ανεξαρτήτως εθνικότητας, φρονήματος, ηλικίας. Δε θα σταματήσουν ποτε. Έχουν λυσσάξει με τη χώρα μας. Θέλουν να την εκμηδενίσουν. Ρε, κάμερες παντού. Παντού όμως .

  3. Σσσσσσ μη φωνάζετε θα ξυπνήσετε τους ισλαμολαγνους και όλο τον κυβερνητικό μηχανισμό που τους καλύπτει και τους φιλοξενεί.Μονο να χούμε τον νου μας πλησιάζει και η δική μας ώρα.Κι αν πάρει φωτιά η Ζιά ουε κι άλλοιμόνο μας.

  4. Ο Πακιστανός με το μπουκάλι στο χέρι είναι η εύκολη λύση. Δεν μπορεί όμως ο Πακιστανός να ξέρει που να πάει και πότε. Κάποιος άλλος του είπε τι να κάνει και τον πλήρωσε για να το κάνει (αν έχουν γίνει έτσι τα πράγματα). Οι αρχές θα πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζουν ποιοί είναι αυτοί οι από πίσω πριν ακόμα ενεργήσουν. Τώρα είναι αργά.

  5. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ

  6. κόψτε δύο bellara , δυο ΠΑΘ του ΛΣ,και τρία F35 και αγοράστε 40 kanader φτιάξτε 8 μοίρες απλωμένες σε όλη την Ελλάδα από πέντε kanader η καθεμία.Όταν θα πιάνουν φωτιές σε άλλες χώρες θα τα νοικιάζουμε και θα κάνουμε απόσβεση του χρέους σύντομα, δόξα το θεό φωτιές υπάρχουν.Τοτε θα έρθουν και τα F35 κλπ….

  7. κόψτε δύο bellara , δυο ΠΑΘ του ΛΣ,και τρία F35 και αγοράστε 40 kanader φτιάξτε 8 μοίρες απλωμένες σε όλη την Ελλάδα από πέντε kanader η καθεμία.Όταν θα πιάνουν φωτιές σε άλλες χώρες θα τα νοικιάζουμε και θα κάνουμε απόσβεση του χρέους σύντομα, δόξα το θεό φωτιές υπάρχουν.Τοτε θα έρθουν και τα F35 κλπ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ