«Διάλογοι της Νισύρου» Σύνοδος 2023 «Τα Νησιά στη Νέα Εποχή» Νίσυρος, 21 Ιουλίου – 23 Ιουλίου

0
4034
«Διάλογοι της Νισύρου»
Σύνοδος 2023
«Τα Νησιά στη Νέα Εποχή»
Νίσυρος, 21 Ιουλίου – 23 Ιουλίου, 2023
Πριν από  ένα χρόνο, δημιουργήσαμε τους «Διαλόγους της Νισύρου» ως μία δεξαμενή σκέψης για την ανάδειξη των Μικρών Νησιών και της Ανατολικής Μεσογείου σε μία περιοχή βιώσιμης ανάπτυξης, πολιτισμικής αλληλοκατανόησης και συνεργασίας. Στους «Διαλόγους της Νισύρου 2022», εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έθεσαν τις βάσεις για προβληματισμό και συζήτηση πάνω στα σημαντικά αυτά ζητήματα.

Το 2023, το «Ίδρυμα Γεώργιος Μ. Μίχαλος – Αειφορία της Νισύρου» ΑΜΚΕ πραγματοποιεί την φετινή Σύνοδό του στη Νίσυρο, διοργανώνοντας ταυτόχρονα και τους «Διαλόγους» για «Τα Νησιά στη Νέα Εποχή».

Στην ίδια εμβληματική τοποθεσία, εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης, πολιτικοί και ακαδημαϊκοί, αναλύουν και πραγματεύονται θέματα όπως:

  • Ενεργειακή μετάβαση: Η επόμενη μέρα.
  • Νησιωτικότητα και Ψηφιακή Μεταρρύθμιση.
  • GRecoIslands.
  • Νησιωτική Ελλάδα: Μονοπάτια Φύσης και Πολιτισμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, η Συμβουλευτική Επιτροπή και τα Επίτιμα Μέλη του, σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό τριήμερο, για να ανταλλάξουμε ιδέες, να καταθέσουμε απόψεις, να αφουγκραστούμε τη νέα γενιά και να μοιραστούμε μαζί της τις προκλήσεις του μέλλοντος, σε έναν τόπο με μακραίωνη ιστορία και μεγάλη προοπτική.

Έχουμε την τιμή
να παρευρεθεί
και χαιρετίσει τους
«Διαλόγους της Νισύρου»
ο Aξιότιμος Πολιτειακός Γερουσιαστής
του Rhode Island, ΗΠΑ,
και Πρόεδρος της
Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής
Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ),
Λεωνίδας Ραπτάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ