Κως: Η οργή του πατέρα της Αναστάζια για τον σύντροφο της κόρης του και η μυστηριώδης γυναίκα

0
76628

Σε σοκ παραμένει η οικογένεια της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που δολοφονήθηκε στην Κω από τον 32χρονο υπήκοο από το Μπαγκλαντές.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι η σορός της με εντολή της Πολωνικής Εισαγγελίας θα μεταφερθεί στην πόλη Βόρτσλαβ εκεί όπου μένουν οι γονείς της.

Με δεδομένο ότι και οι Πολωνικές αρχές ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, δεν αποκλείεται να εξετάσουν εκ νέου τη σορό προκειμένου να συλλέξουν και οι ίδιοι στοιχεία.

Πιθανότερη ημερομηνία για την κηδεία της είναι η 14η Ιουλίου αλλά αυτό εξαρτάται αυτή τη στιγμή από τις πολωνικές δικαστικές αρχές.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας σε συνεντεύξεις του στα Πολωνικά μέσα δηλώνει ότι είναι μεγάλη ανακούφιση για την οικογένεια ότι η σορός μεταφέρεται στη χώρα τους και θα μπορέσουν να την κηδέψουν.

Εκφράζει όμως και την οργή του για τον σύντροφο της κόρης του, αποκαλύπτοντας ότι έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του.

«Μόνο η γυναίκα μου είναι σε επαφή μαζί του: Δεν ήταν αρκετά υπεύθυνος» δηλώνει στην Onet.pl.

Αναλύοντας ο κ.Ρουμπίνσκι τα στοιχεία της υπόθεσης καταλήγει σε ορισμένα συμπεράσματα:

«Όλα δείχνουν ότι είχαν ραντεβού γιατί όταν μπήκε η Αναστάζια στο μαγαζί άρχισε να κοιτάζει γύρω της σαν να έψαχνε κάποιον. Όταν συνδυάζω όλα αυτά τα μηνύματα, αποδεικνύεται ότι πρέπει να της υποσχέθηκε κάτι και έκλεισαν ραντεβού. Προφανώς όταν ο 32χρονος μπήκε στο τηλέφωνό της διέγραψε μηνύματα και φωτογραφίες της.

Μήπως η Αναστάζια τον έβγαλε φωτογραφία πριν πεθάνει;»

Επιπλέον ο πατέρας της Αναστάζια αποκαλύπτει ότι η κόρη του με τον 32χρονο ήταν φίλοι στο facebook  με τον 32χρονο να κάνει διαγραφή μετά το έγκλημα προκειμένου οι αρχές να μην τον συνδέσουν με την άτυχη κοπέλα.

Η γυναίκα που επικοινώνησε ο 32χρονος

Οι Πολωνοί ερευνητές που βρέθηκαν στο νησί της Κω με εντολή της οικογένειας της Αναστάζια βρέθηκαν μπροστά σε μία έκπληξη. Αναζητώντας τις κινήσεις του 32χρονου μετά το έγκλημα ανακάλυψαν ότι αφού έκλεισε το τηλέφωνο του για να σβήσει τα ίχνη του, επικοινώνησε με μία γυναίκα.  Ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε …Όταν οι ντετέκτιβ εντόπισαν τη γυναίκα εκείνη τους συστήθηκε ως…μέλλουσα γυναίκα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Μία γυναίκα μόλις 20 ετών.

Το τηλεφώνημα ενδεχομένως να έγινε προκειμένου ο 32χρονος να θολώσει τα νερά και να χτίσει «άλλοθι».

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ο 32χρονος έψαχνε τρόπο να φύγει στην Ιταλία, όπου ζουν αδέρφια και ξαδέρφια του και είναι πολύ πιθανό τα χρήματα για το αεροπορικό εισιτήριο να τα έστειλε ο αδερφός του, ανυποψίαστος για τα όσα είχαν συμβεί.

Η ..μέλλουσα σύζυγος αποκαλύπτει και ένα άλλο στοιχείο: Ότι ο 32χρονος αναζητούσε και άλλους τρόπους διαφυγής από το νησί σε περίπτωση που αποτύγχανε το σχέδιο διαφυγής με αεροπλάνο.

Η μεταφορά του 32χρονου  στη φυλακή

Η  έρευνα παραμένει σε εξέλιξη. Με δεδομένο ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου του κοριτσιού οι αρχές περιμένουν τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα δώσουν και άλλα στοιχεία για το θάνατο της άτυχης κοπέλας .

Η έρευνα για  την εμπλοκή και άλλων ατόμων δεν έχει κλείσει και δεν αποκλείεται αν κριθεί σκόπιμο από τις ανακριτικές αρχές  ο 32χρονος να δώσει και νέα συμπληρωματική απολογία.

Προς το παρόν, μεταφέρεται σε φυλακή εκτός Κω. Το απόγευμα της Πέμπτης τον μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά με τελικό προορισμό τις  φυλακές Τριπόλεως.

Πηγή newpost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ