Γ. Νικητιάδης από Πάτμο: Οι Δωδεκανήσιοι δε θα κάνουν τη χάρη στους «ολοκληρωτιστές» της ΝΔ

1
2176

Γ. Νικητιάδης από Πάτμο: Οι Δωδεκανήσιοι δε θα κάνουν τη χάρη στους «ολοκληρωτιστές» της ΝΔ

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου επισκέφθηκε την Πάτμο. Σε συναντήσεις που είχε με κομματικά στελέχη και φίλους, έγινε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, που έδειξε σαφέστατα την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και παραλλήλως έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα να ενταθεί η προσπάθεια, έτσι ώστε να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Νικητιάδης σε σχετική δήλωση του ανέφερε:

«Η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τις 25ης Ιουνίου, διασφαλίζει  την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αφήσουν κατά μέρος τα εκβιαστικά διλήμματα για ισχυρή αυτοδυναμία και την προσφυγή σε νέες εκλογές τον Αύγουστο. Η σαφής καταδίκη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου αποτυπώθηκε στην ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ. Σε τοπικό μάλιστα επίπεδο οι ευσεβείς πόθοι της Νέας Δημοκρατίας για παντοδυναμία, η οποία θα αποκλείει κάθε άλλη δημοκρατική φωνή, αποτελεί ένδειξη ολοκληρωτισμού και καθεστωτικής νοοτροπίας. Ο δημοκρατικός δωδεκανησιακός λαός δεν θα τους κάνει τη χάρη. Τέσσερα χρόνια οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν αγωνίστηκαν για τα νησιά μας. Πρόσφατα θλιβερά γεγονότα το αποδεικνύουν. Με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τα Δωδεκάνησα αποκτούν ξανά φωνή που θα παλέψει για αυτά. Ας σταματήσουν λοιπόν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας την ανίερη προπαγάνδα περί παντοδυναμίας και ας παρουσιάσουν προτάσεις για την βελτίωση των συνθηκών στα Δωδεκάνησα. Αν έχουν…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκεί που έχουν οι παππούδες τις πράσινες σημαίες πάνω στο τραπέζι διπλωμένες έπρεπε να έχουν και καμιά της ΝΔ. Αφού συγκυβερνησαν 😂😂😂😂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ