ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Η γύμνια και η αναλγησία του «επιτελικού κράτους» αποδεικνύεται στο πόσο αποτιμάται η ανθρώπινη ζωή

11
4592

Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου

Κως, 05/06/2023

 

Η γύμνια και η αναλγησία του «επιτελικού κράτους» αποδεικνύεται

στο πόσο αποτιμάται η ανθρώπινη ζωή.

 

Η εγκατάλειψη των νησιών μας φαίνεται καθημερινά με τις τραγικές ελλείψεις στον χώρο της υγείας, τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και στον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, γεγονός το οποίο μας κοστίζει σε  ανθρώπινες ζωές.

Σήμερα 5/6/23 απεβίωσε στην Κω συμπολίτισσά μας λόγω έλλειψης ασθενοφόρου, καθώς το μοναδικό διαθέσιμο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό. Η άτυχη συμπατριώτισσά μας μεταφέρθηκε σε καρότσα φορτηγού από συγγενείς της, αλλά, όταν τελικά έφθασε στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο Κ.Υ. στο Πλατάνι της Κω βρίσκονται ακινητοποιημένα δύο ασθενοφόρα, καθώς δεν υπάρχει το απαιτούμενο πλήρωμα για να τεθούν σε λειτουργία, παρά τις «υποσχέσεις» των αρμοδίων.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες και στο Γεννάδι της Ρόδου, όταν συμπατριώτης  μας έχασε τη ζωή του στο σπίτι του, αφού ο  μοναδικός γιατρός του ΚΥ Γενναδίου δεν μπορούσε να αφήσει τη θέση του και να σπεύσει σε βοήθειά του.

Παρόμοια εικόνα ελλείψεων παρουσιάζεται και στο νησί της Καλύμνου, με βασικές ειδικότητες, όπως αυτή του καρδιολόγου να καλύπτονται περιστασιακά είτε με μετακινήσεις από το ΚΥ Αστυπάλαιας είτε από νοσοκομεία της Αττικής.

Τα νησιά μας βιώνουν πλέον μια κατάσταση τριτοκοσμική στο χώρο της υγείας με αποδυναμωμένο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και βασικών ιατρικών ειδικοτήτων.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει ανοχύρωτη την υγεία των νησιωτών μας και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου, όπου αυξάνεται κατακόρυφα ο πληθυσμός, καθώς και τα περιστατικά που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

Είναι καιρός να σταθεί δίπλα στον νησιώτη ένα ισχυρό, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος-σύμμαχος που θα κατανοεί τα προβλήματα των νησιωτών μας, θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και θα στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης τους.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύντροφοι αργήσατε.Σας πρόλαβε ο Νικητιάδης του ΠΑΣΟΚ και η Μάκρη του ΚΚΕ.Πήραν αυτοί τους ψήφους.Δεν έχετε και κάποιον υποψήφιο όπως οι άλλοι να βγει με το όνομα του.Βλέπετε ο υποψήφιος σας Τσιπρας στη Δωδεκανήσο πέρα βρεχει.Ήδη την έκανε για άλλου.

    • Μακάρι συριζακια να του μοιάζατε στο ελάχιστο.
      Δεν ήταν το νοσοκομείο καλύτερο επί ΣΥΡΙΖΑ.
      Τι βγαίνετε και λέτε ελεεινότητες?
      Γι’αυτό και πατώσατε.
      Και στις άλλες εκλογές ακόμα πιο κάτω.
      Σας πήρε είδηση ο κόσμος.
      Και γνωρίζετε γιατί?
      Γιατί ΒΡΩΜΑΤΕ βρώμα βρωμερή.

  2. Ναι ναι ενώ με σας ζήσαμε τον χρυσό αιώνα του Περικλή Το ποσοστό σας έδειξε και τη δουλειά που κάνατε στο νησί,και η κατρακύλα συνεχίζεται.

  3. Έχει δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ !!! Βλέπεις, επί ΣΥΡΙΖΑ, η Κως είχε 2 νοσοκομεία πλήρως στελεχωμένα και 10 ασθενοφόρα!!! Κανονικά ρε παλιοα///// , πρέπει μόλις κάνετε τέτοιες ανακοινώσεις να ερχόμαστε και να σας///// μπας και συνέλθετε!!! Ποιους κοροϊδεύετε ρε λα//////// έεεεε???? Όχι μόνο εσείς αλλά όλοι σας, αριστεροί και δεξιοί!!! Να φύγει δικός σας άνθρωπος έτσι να δω τι θα πείτε….παλιο///////!!!

  4. Αυτό σας απασχολεί οτί δεν έβγαλε την ανακοίνωση ο Καματερός η η κατάντια μας πια με σας τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ…
    Πρώτη φορά βλεπουμε να ασχολούνται με την αντιπολίτευση παρά με την κυβέρνηση..

  5. ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ)ΔΗΛ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ?

  6. ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ(ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ)ΤΟΝ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΗΣΕ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΑΙΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ-ΛΑΣΠΗΣ Ο ΤΙ ΜΑΥΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

  7. Τόσο ενδιαφέρον από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα για το νησί μας που δεν ξανά κατεβαίνει εδώ υποψήφιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ