Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Βάνα Αγγελοπούλου Μανωλάκη από τη Ρόδο

0
2404

 

Την εκ νέου υποψηφιότητα της Βάνας Αγγελοπούλου Μανωλάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Η κ. Αγγελοπούλου Μανωλάκη, επιχειρηματίας τουρισμού και Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Περιφερειακό Κ.Ε.Κ Γ. Γεννηματάς αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για δεύτερη φορά:

 

«Στη δεύτερη κατά σειρά τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, να συμπορευτώ με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι παρά θετική.

Συμπορεύτηκα μαζί του την τελευταία κρίσιμη και δύσκολη τετραετία, από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου του Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και γνωρίζω εκ των έσω τον αγώνα, την πίστη του στον στόχο, την τεράστια προσπάθεια ψυχής για να πετύχει υπέροχα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, σε όλα τα νησιά της πιο δύσκολης Περιφέρειας! Κατάφερε να δώσει στην κοινωνία μία καλύτερη ποιότητα ζωής και ίσες ευκαιρίες στο ανθρώπινο δυναμικό των νησιών μας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη εποχή, μέσα από έργα υποδομών και συνεργασίας παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης.

Με αυτή την ομάδα και αυτόν τον Περιφερειάρχη θέλω να ταχθώ ως ενεργός πολίτης, συμβάλλοντας και εγώ με τη σειρά μου ταπεινά και με σεβασμό στους συμπολίτες μου. Σ’ ένα καλύτερο σήμερα και ένα αισιόδοξο, σταθερό, βιώσιμο μέλλον για την επόμενη γενιά, στην παράταξη που οδηγεί μόνο «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».»

 

 

 

 

 

 

Βιογραφικό

 

Η Βάνα Αγγελοπούλου Μανωλάκη είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Περιφερειακό Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς, κατά τα τελευταία τέσσερα έτη, επιχειρηματίας τουρισμού κα επί σειρά ετών εξειδικευμένος Σύμβουλος Εργασίας και Σύμβουλος «Eures» (ευρωπαϊκών προγραμμάτων) στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης Δ.Υ.Π.Α.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών-Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις» του Τμήματος Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Διαθέτει πιστοποίηση σε θέματα Διεθνών Οργανισμών στη Διπλωματική Ακαδημία της Βιέννης και είναι απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και απόφοιτος IAFA.

Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ