Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Μιχάλης Ραφαήλ Σαρίκας από τη Ρόδο

0
2610

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

ο Μιχάλης Ραφαήλ Σαρίκας από τη Ρόδο

 

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Ραφαήλ Σαρίκα, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Ο κ. Σαρίκας, νομικός με εξειδίκευση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Πάντα στην ζωή μου, μου άρεσαν οι προκλήσεις, να θέτω στόχους και να τους υλοποιώ. Οι κινητήριες δυνάμεις απέναντι στις προκλήσεις είναι  η υπομονή, η επιμονή και πρωτίστως η θέληση. Η επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μου και στο κοινωνικό σύνολο, με παρακίνησαν να αποδεχτώ την τιμητική για εμένα πρόταση υποψηφιότητας στις περιφερειακές εκλογές του 2023 στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου. Συμπορεύομαι και προχωράω μαζί σε αυτόν τον αγώνα έχοντας ένα και μόνο όραμα, να πάμε ακόμα πιο μπροστά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.»

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Μιχάλης Ραφαήλ Σαρίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. Είναι νομικός, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Σπούδασε  στο Πανεπιστήμιο Neapolis της Πάφου και είναι κάτοχος του  διαπανεπιστημιακού μεταπτυχιακού προγράμματος «Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και Ανάπτυξη» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ