«Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας! Σάββατο 27 Μαΐου και Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | Κτήμα Ακράνι -Οινοποιείο Χατζηεμμανουήλ

0
2479

Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας!
Σάββατο 27 Μαΐου και Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Μια μοναδική οινο – γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας στα επισκέψιμα οινοποιεία των μελών τους  και στηρίζεται  από την Ένωση  Οινοποιών  Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου.
Το Σάββατο 27 Μαΐου και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα οινοποιεία το διήμερο 27-28 Μαΐου θα είναι ελεύθερη.

 Οι  Οινοποιοί περιμένουν τους  οινόφιλους να τους συνοδεύσουν στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να απολαύσουν το τοπίο που διαμορφώνουν οι αμπελώνες, και να γνωρίσουν  τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.
Η εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες 2023» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα  οινοποιεία  της  Κω  που συμμετέχουν
  1. Κτήμα  Ακράνι
  2. Οινοποιείο  Χατζηεμμανουήλ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ