Δεν εντοπίστηκαν κακώσεις που να δηλώνουν εγκληματική ενέργεια”, στο άψυχο σώμα της 75χρονης Αγγλίδας

0
4918

Τραγικός ήταν ο επίλογος από την εξαφάνιση στις 30 Απριλίου 2023 στο νησί της Τελένδου της 75χρονη Αγγλίδας Σούζαν Χαρτ . Το άψυχο σώμα της 75χρονης Σούζαν εντοπίστηκε μετά από 20 ημέρες ,στις 20 Μαϊου 2023 το απόγευμα, σε δύσβατη περιοχή της Τελένδου,

Η σορός της στάλθηκε την Κυριακή 21 Μαϊου 2023 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου για νεκροτομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos -news.gr στην Ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι δεν εντοπίστηκαν κακώσεις που να δηλώνουν εγκληματική ενέργεια. Επίσης λόγω των πολλών ημερών που παρήλθαν από το θάνατο και την αλλοίωση των οργάνων δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία του θανάτου.

Να θυμίσουμε ότι 75χρονη που εργαζόταν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ο Ελβετός σύζυγός της, Εντ, επισκέπτονταν το νησί εδώ και περίπου οκτώ χρόνια για αναρρίχηση και φέτος ήλθαν ξανά στην Κάλυμνο μετά την πανδημία μαζί με φίλους τους.

Στις 30 Απριλίου 2023 το ζευγάρι πήγαν με το καραβάκι για την Τέλενδο. Ο σύζυγος της Σούζαν και ένας φίλος τους πήγαν για αναρρίχηση. Η 75χρονη είπε ότι θα έμενε στο λιμάνι του νησιού, θα διάβαζε ένα βιβλίο και θα πήγαινε σε ένα εστιατόριο. Όμως όταν επέστρεψε ο σύζυγος της δεν τη βρήκε εκεί που είχαν κανονίσει να συναντηθούν. Ρώτησαν στο εστιατόριο που υποτίθεται ότι είχαν δώσει ραντεβού, όμως κανένας δεν την είχε δει. Έκτοτε αγνοούντουσαν τα ίχνη της.

Μετά από αναζητήσεις η 75χρονη εντοπίστηκε μετά από 20 ημέρες νεκρή,

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το ΑΤ Καλυμνίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ