Επίσημη έναρξη λειτουργίας των ξενοδοχείων του Ομίλου HotelBrain στην Κω για την τουριστική περίοδο 2023

0
4614

Ο Όμιλος HotelBrain ανακοινώνει ως ημερομηνία επίσημης έναρξης λειτουργίας των καινούριων ξενοδοχείων του στην Κω, την 29η Απριλίου 2023 με την τέλεση αγιασμού που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κκ Ναθαναήλ. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου HotelBrain κος Πάνος Παλαιολόγος, οι Διευθυντές και οι εκπροσώποι του προσωπικού των ξενοδοχείων, τοπικοί παράγοντες καθώς και ο κος Κώστας Κυπριώτης ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο εγχείρημα του Ομίλου HotelBrain.
Σημειώνεται ότι οι μέχρι στιγμής προβλέψεις από τις προκρατήσεις των ξενοδοχείων είναι πολύ ενθαρρυντικές και αναμένεται ότι θα κλείσει η χρονιά με πολύ θετικά αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επίτευξη των στόχων της φετινής σεζόν. Η εκμετάλλευση των ξενοδοχείων από τον Όμιλο HotelBrain έχει επαναφέρει την απαραίτητη σταθερότητα στις τουριστικές αγορές διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το εργασιακό μέλλον όλων των εργαζομένων των ξενοδοχείων. Επιπρόσθετα, συνεισφέρει στην τοπική οικονομία, διατηρώντας θέσεις εργασίας σε περιφερειακές δραστηριότητες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των ξενοδοχείων όπως είναι η τροφοδοσία και η τεχνική υποστήριξη.
Ο Όμιλος HotelBrain είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος της Ελλάδας, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο του πάνω 95 ιδιόχρηστα -μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων- ξενοδοχεία, συνολικής δυναμικότητας περίπου 7.300 δωματίων, σε πάνω από 39 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων σε επιπλέον 100 ξενοδοχεία τρίτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ