Επαρχείο Κω-Νισύρου: Ασφαλτόστρωση δρόμων – Έργα σε εξέλιξη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

17
6957

 

Μέσα στα πλαίσια  εκτέλεσης έργων τριετής συντήρησης επαρχιακού οδικού δικτύου Νήσου Κω ,ενημερώνουμε ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα παρακάτω έργα:

 

  1. Ασφαλτόστρωση στην περιοχή Αντιμάχειας, μεταξύ κυλικών κόμβων

 

 

  1. Ασφαλτόστρωση σε τμήμα της επαρχιακής οδού προς Μαστιχάρι

  1. Ακολουθεί ο κεντρικός Επαρχιακός δρόμος από κόμβο Τιγκακιού προς Λινοπότι, όπου θα προηγηθεί απόξεση του παλαιού οδοστρώματος πριν την νέα ασφαλτόστρωση.
  2. Στη συνέχεια θα εκτελεστούν εργασίες ισοπεδωτικής στρώσης & στρώσης κυκλοφορίας σε τμήμα της επαρχιακής οδού προς Καρδάμαινα, περιοχή Αγίων Αναργύρων προς αποκατάσταση καθιζήσεων ,διάρκειας δύο έως τριών ημερών.
  3. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί απόξεση παλαιού οδοστρώματος & κατασκευής νέου τάπητα μήκους 600 μέτρων και όλο το πλάτος της κεντρικής επαρχιακής οδού από κόμβο Τιγκακιού προς Λινοπότι.

 

  1. Τοποθέτηση στηθαίων στη περιοχή Πελαργός

7.Συνεχίζονται οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού στις περιοχές : Λίμνη , Σταυρού Πέραμα, Ψαλίδι  και προσεχώς είσοδος πόλης και Πελεζίκι,  με σύντομη αποπεράτωση.

 

Γραφείο Τύπου

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γελάνε και οι οδοστρωτήρες με τα μπαλώματα και τις τσαπατσοδουλειες για να δείξετε ότι κάτι κάνατε πριν τις εκλογές…

  2. Ρε άχρηστοι την Κέφαλο δεν την αναφέρετε πουθενά. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά γιατί η άνθρωποι ξέρουν να εκτιμούν αλλά και να απαιτούν τα δικαιώματα τους

  3. Κύριε επαρχε δεν μας τα λέτε καλά ,διάβασα το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης τού επαρχιου Κω Νισύρου και δεν είδα να αναφέρεται το χωριό Κέφαλος , μήπως το

  4. ΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΖΗΠΑΡΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΩ ΜΕ4ΧΡΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΣΗ. ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!

  5. Αυτον τον δρομο απο τον εναν κυκλο στον αλλον ποσες φορες θα τον ασφαλτοστρωσετε? Σε ποιους κανεττε δωρακια? Δευτερον, να πειτε στον εργολαβο ηλεκτροφωτισμου οτι λιγο πριν την στροφη του Μαστιχαριου δεν εχουν δωσει κλιση στους προβολεις που τοποθετησαν και δεν θα φωτιζεται ολο το οδοστρωμα. Στον υπολοιπο δρομο τα εχουν κανει σωστα… Πειτε τους να πανε να το διρθωσουν πριν φυγουν και μετα μας μεινει ετσι..

  6. Για το τμήμα από την πόλη μέχρι το Ζηπάρι δεν προβλέπεται κάτι περισσότερο από τις μπάρες στον Πελαργό? Ο δρόμος, ειδικά σε αυτό το τμήμα, βρίσκεται εδώ και χρόνια σε τραγική κατάσταση!

  7. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ (κι αυτούς να μην πω..) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ (O Θεός να τα κάνει…) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΟΌΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!
    ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
    ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ

  8. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ; ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΞΕΝ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ; Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  9. Πρωτα έγινα διαγραμμίσεις και μετα καινούργια ασφαλτο..τους ελέγχει κανεις ;και κάποιοι κοκορεύονται αυτες τις μαλαγανιες;

  10. Έχω μια απορία,η Κέφαλος ανήκει στο επαρχείο Κω – Νισύρου; γιατί στο πρόγραμμα για ασφαλτοστρώσεις πού εξήγγειλε ο κύριος έπαρχος, δεν αναφέρει ούτε καν το όνομα του χωριού μου . Αλλά ξέχασα, τά προηγούμενα τρία χρόνια ,το επαρχείο μαζί με το Δήμο , το είχαν κάνει κούκλα .Ε μήν τά θέλουμε και όλα δικά μας????????

  11. Έργα της τελευταίας στιγμής και κυρίως του ποδαριού, ίσα-ίσα για να τσιμπήσουν κάνα ψηφαλακι παραπάνω από τους αφελείς ψηφοφόρους!!! Βέβαια, για άλλη μια φορά, το timing για τις ασφαλτοστρώσεις είναι το χειρότερο!!!

  12. Η επαρχάρα από τα φανάρια του Πλατανιού έχει περάσει ποτέ του;;;
    Γιατί όλοι οι υπόλοιποι που περνάμε κάθε μέρα σικτιρίζουμε!

  13. Βάψαμε που βάψαμε τους δρόμους ας ρίξουμε και νέα άσφαλτο από επάνω. Ωραία συνεννόηση….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ