Επιμορφωτική Συνάντηση “Πειράματα με απλά υλικά” στο 2ο ΓΕΛ Κω

0
4946

Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση με θέμα:  “Πειράματα με απλά υλικά”   στο Αμφιθέατρο του 2 ου  ΓΕΛ Κω, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, της  Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του ΕΚΦΕ Κω και του συλλόγου Διάδοσης Φυσικών Επιστημών,  με τη συμμετοχή  εκπαιδευτικών Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες, φοιτητών και γονέων.
Οι συμμετέχοντες  απόλαυσαν πειράματα από έναν εξαιρετικό πειραματικό Φυσικό, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών
(ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.), τον κ. Ιωάννη Γάτσιο, χρησιμοποιώντας απλά μέσα και υλικά!
Ο κ. Ιωάννης Γάτσιος δίδαξε Φυσική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας έμφαση στην πειραματική εργαστηριακή διδασκαλία και είναι ένας από τους συγγραφείς της νέας γενιάς εκπαιδευτικών βιβλίων Φυσικής της National Geographic. Το 2000 και το 2005 βραβεύτηκε στην Κοπεγχάγη από την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Physics on Stage, Physics on Stage 1, Science on Stage – Europe, και το 2009 από το CAID-Ευγενίδειο Ίδρυμα. Έλαβε επίσης βραβείο καινοτομίας από το Υπουργείο Παιδείας (2010).

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/21785-epimorfotiki-synantisi-peiramata-me-apla-ylika-sto-2o-gel-ko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ