“‘Εφυγε” από τη ζωή ο Μιχάλης Κάβουρας, o θρυλικός “Πειρατής” του Μαραθιού

1
14269

“‘Εφυγε” από τη ζωή ο Μιχάλης Κάβουρας, ένας από τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους του παραδεισένιου μικρού νησιού Μαράθι.

Ο θρυλικός “Πειρατής” του Μαραθιού όπως ήταν γνωστός στους επισκέπτες του νησιού .

Ο Μιχάλης ο πειρατής, υποδεχόταν και καλωσόριζε του επισκέπτες του νησιού και στη συνέχεια στην Ταβέρνα του, ετοίμαζε τους ωραιότερους μεζέδες, μπροστά σε ένα φανταστικό περιβάλλον. Για όσους επισκέπτες ήθελαν να μείνουν και να διανυκτερεύσουν στο πανέμορφο ήρεμο νησάκι διέθετε και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όπως ο ίδιος έλεγε, το παρωνύμιο “ΠΕΙΡΑΤΗΣ” βγήκε από τους επισκέπτες του νησιού, που συνήθιζαν να λένε ” Να ο πειρατής” ή “πάμε στην ταβέρνα του Πειρατή” .Ήταν κάτι που μου άρεσε και όπως χιουμοριστικά έλεγε “το τράβαγε ο οργανισμός μου ,είχα και την ανάλογη φάτσα και τρέλα ” και έτσι καθιερώθηκε διεθνώς!

Ο Μιχάλης, ένα καλοκάγαθος άνθρωπος, με το νησιώτικο στυλ, ευρηματικός, βιοπαλαιστής της ζωής, με χιούμορ και με τα καλαμπούρια του ,”έφυγε ” για το “τελευταίο του ταξίδι” .

Σίγουρα η απουσία του “ΠΕΙΡΑΤΗ” από το Μαράθι κατά τη φετινή σεζόν, θα είναι αισθητή για τους χιλιάδες επισκέπτες του μικρού νησιού της Δωδεκανήσου.

Καλό ταξίδι Μιχάλη “Πειρατή”

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΒΙΝΤΕΟ στο 2:29

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ