Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη στην Κάλυμνο για πασχαλινές διακοπές (video)

3
4096

Στην Κάλυμνο βρίσκεται για πασχαλινές διακοπές, η γνωστή τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια της δημοτικής, λαϊκής και ελαφρολαϊκής μουσικής Ελένη Βιτάλη.

Η Ελένη Βιτάλη τη δεκαετία του 1980, δραστηριοποιείται στο λαϊκό τραγούδι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους του είδους συνθέτες (Χρήστος Νικολόπουλος, Τ. Σούκας κ.ά.). Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δουλειές έντεχνων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νότης Μαυρουδής, Σπύρος Σαμοΐλης, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Ανδρέου, Αντώνης Μιτζέλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Σταυριανός, Νίκος Πορτοκάλογλου κ.ά.) και ηχογραφεί επανεκτελέσεις ρεμπέτικων, παλιών λαϊκών και δημοτικών.Η ίδια έχει γράψει στίχους και μουσική για κάποια τραγούδια,ενώ τραγούδια της έχουν παίξει σε τηλεοπτικές σειρές. Επίσης έχει κάνει εμφανίσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό

Την Ελένη Βιτάλη συναντήσαμε στην κεντρική πλατεία της Καλύμνου, στο καφέ Mikel και είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσουμε μαζί της και να μας παραχωρήσει μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Όπως μας είπε συνδέεται με την οικογένεια Κουλλιά και φέτος της δόθηκε η ευκαιρία να περάσει το ΠΑΣΧΑ στην Κάλυμνο. Ένα ΠΑΣΧΑ που της άρεσε πολύ με τα έθιμα του νησιού.

Αναφέρθηκε στη δική της εποχής ,αλλά και στη σημερινή εποχή, λέγοντας ότι υπάρχουν νέοι αξιόλογοι καλλιτέχνες, όμως δεν υπάρχουν οι μεγάλες δισκογραφικές Εταιρείες.Η Ελένη Βιτάλη μας μίλησε και για τις επαγγελματικές της δραστηριότητες ,αλλά και για κάποια καινούργια της τραγούδια που ετοιμάζει.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελενάρα. Δεν ντράπηκε ποτέ για την ρομά καταγωγή της. Γυναίκα χωρίς κόμπλεξ. Ι ❤️you Ελένη. Μια star ✨⭐ με low profile.

  2. Ρε κορονοιε, θα μας τρελλανεις;Star με low profile; Για δες λίγο τι έχει γίνει στο παρελθόν; Είναι πανελλαδικά γνωστό . Δεν λέω για την καταγωγή της αλλά για άλλα θέματα που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη.Γιατι η λογοκρισία το κόβει όταν είναι γνωστό πανελλαδικά;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ