Στη Σύμη ο Νικόλαος: Το φιλανθρωπικό έργο και οι φωτογραφίες από το νησί – «Είναι πάρα πολύ απλός άνθρωπος»

0
2954

Εκτός από τη Σύμη, ο Νικόλαος επισκέφθηκε επίσης την Χάλκη, την Κίμωλο και τη Φολέγανδρο.

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με τα μέλη της οικογένειας του έκπτωτου μονάρχη να επιστρέφουν σταδιακά στην καθημερινότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νικόλαος, ως μέλος και ειδικός σύμβουλος της Axion Hellas, επισκέφθηκε μαζί με την ομάδα της οργάνωσης ακριτικά νησιά, προκειμένου να οργανώσουν τις επόμενες δράσεις τους, που αναμένεται να γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Στη Σύμη ο Νικόλαος: Το φιλανθρωπικό έργο και οι φωτογραφίες από το νησί - "Είναι πάρα πολύ απλός άνθρωπος"
Νικόλαος

Όπως επισήμανε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο δεύτερος γιος του τέως έκανε μία διανυκτέρευση στη Σύμη, ενώ όλοι μαζί επισκέφθηκαν επίσης την Χάλκη, την Κίμωλο και τη Φολέγανδρο.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σύμης, Λευτερή Παπακαλοδούκα, εντός Μαΐου θα βρίσκονται στο νησί περίπου 75-80 άτομα από την Axion Hellas, «οι οποίοι θα προσφέρουν υπηρεσίες, εκτός από ιατρικές που είναι απαραίτητες στα νησιά, και δράσεις που θα γίνουν με τα παιδιά των σχολείων του νησιού».

Όπως είπε, οι εντυπώσεις του από τον Νικόλαο είναι οι καλύτερες, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν πολύ απλό άνθρωπο.

Νικόλαος
Νικόλαος

«Τον Νικόλαο τον ξέρω γιατί ήταν και πέρυσι εδώ αλλά τον ξέρω και πριν 15 χρόνια που είχε έρθει με την οικογένεια για διακοπές. Όπως γνώριζα και τον πατέρα του, που είχε έρθει διακοπές εδώ και είχαμε φάει μαζί. Είναι ένας απλός άνθρωπος ο οποίος σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή! Είναι πάρα πολύ απλός άνθρωπος. Δηλαδή αν δεν τον γνωρίζεις, αν δεν τον έχεις δει από φωτογραφίες ή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν θα καταλάβεις ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο Νικόλαος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι αγαπάει τη Σύμη ιδιαίτερα, αγαπάει τα νησιά ιδιαίτερα και το δείχνει με την προσπάθεια που κάνει η Axion. Όλη η ομάδα είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Βγήκαμε, φάγαμε ήπιαμε, διασκεδάσαμε, μια χαρά περάσαμε! Έρχονται δεύτερη φορά συνεχόμενη, τους έχει αγαπήσει ο κόσμος. Ένιωσαν οι άνθρωποι αυτοί ότι τους έχουν ανάγκη οι νησιώτες. Έχουν σώσει ζωές αυτές οι δράσεις», κατέληξε ο δήμαρχος Σύμης.

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ