Δημήτρης Γάκης από Κω: Η πόλωση δεν ωφελεί είμαστε υπέρ της συζήτησης των προτάσεων μας με τους πολίτες

5
4046

Δημήτρης Γάκης: Η πόλωση δεν ωφελεί είμαστε υπέρ της συζήτησης των προτάσεων μας με τους πολίτες.

> Συνεχίστηκε χθες για δεύτερη μέρα η περιοδεία του βουλευτή του ΣυΡιζΑ Δημήτρη Γάκη στο νησί της Κω. Το πρωί δόθηκε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ekfrasis97 στο δημοσιογράφο κύριο Παναγιώτη Ζουζούνη. Ήταν μια ειλικρινής συνέντευξη χωρίς φτιασιδώματα και δήθεν.
> https://youtu.be/IYglELzTwXY
> Επισκέφτηκε τις τεχνικές υπηρεσίες και ενημερώθηκε από την αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών έργων, παιδείας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και παρακολούθησης της διοικητικής Εξυπηρέτησης του δημότη κυρία Γεωργία Κασσιώτη και από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης τεχνικών Δήμου Κω κύριο Νεκτάριο Γεωργαντή για τα εκτελούμενα αλλά και τα αποφασισμένα αναπτυξιακά αργά που προβλέπονται για το νησί της Κω.
Επισκέφτηκε τέλος την ΔΕΥΑΚ και ενημερώθηκε απο τον πρόεδρο Κώστα Ζαχαρώδη για το πρόγραμμα έργων που εκτελεί η επιχείρηση και για την υποστελέχωση της υπηρεσίας. Εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του για την ιδιωτικοποίηση του νερού.
> Το απόγευμα συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου οδηγών
> τουριστικών λεωφορείων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο οδικό δίκτυο του νησιού και ιδιαίτερα όσον αφορά την κίνηση και την στάθμευση τους στην Ζιά.
> Αργότερα, με μέλη της νομαρχιακής επιτροπής πραγματοποίησαν εξόρμηση στο κέντρο της πόλης διανέμοντας εκλογικό υλικό, αλλά κυρίως συζητώντας με τους πολίτες. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και η αποδοχή των προτάσεων του ΣυΡιζΑ βρίσκει ανταπόκριση ιδιαίτερα στην νέα γενιά. Διαπιστώθηκε ότι δεν οφελεί η πόλωση κατά την προεκλογική περίοδο και ότι η συζήτηση και ακρόαση  των απόψεων των πολιτών είναι τα θετικά στοιχεία που θα διαμορφώσουν την πολιτική επιλογή τους και που θα είναι ο ΣυΡιζΑ
>
> Ρόδος 31-3-2023
> Δημήτρης Γάκης
Βουλευτής Δωδεκανήσου
ΣυΡιζΑ ΠΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας τρελάνουν,ρε πάτε καλά; Ποιος μιλά για πόλωση.Μαζεψε τον κοτοΠΟΛΑΚΗ: Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά.Σπιρτζης: θα επαναφέρουμε την δημοκρατία με το καλό ή με το άγριο.Γκλετσος: άμα πάω να τον γιαουρτωσω πιάνεται; Αθανασίου: όταν ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20 χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός από μία: Μητσοτάκης.Συνεχεια….

  2. Έχετε φέρει τον βούρκο της τοξικότητας εδώ και μήνες.Οσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο πιο πολύ.Εκμεταλλευτηκατε ενα τραγικό γεγονός για ψηφοθηρικους λόγου.Αποχωρησατε από την βουλή.Ειστε επικίνδυνοι για την χώρα και την ασφάλεια της.Παλεψτε ποιος θα πάρει την μία έδρα και αφήστε το παραμύθι.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  3. Κύριε ελέησον. Ρε ξύλο που το θέλετε όλοι. Για φτύσιμο είσαστε όλοι οι πολιτικοί θα δούμε και άλλους στο δρόμο . Και είμαι σίγουρος ότι θα τους σφίξετε το χέρι. Να το δω και αυτό. Μόνο έναν χαίρομαι που δεν έδωσε το χέρι στον Κικίλια Ν.Μ ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑΤΡΈ ΜΟΥ.

  4. Γλυψηματιες λαθρομετανάστες Πακιστανοί πάρτε δρόμο και κρυφτείτε γιατί θα φάτε μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ