Ιατρικός Σύλλογος Κω: Ανακρίβειες περί οικονομικών στοιχείων… προσβάλλουν τον ιατρικό κόσμο | Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος μας

11
5869

Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα δίνονται πάντα με εποικοδομητικό διάλογο και με επιχειρήματα που βασίζονται σε δεδομένα και όχι σε λαϊκισμούς,  εικασίες ή συναισθηματισμούς.

Σίγουρα δεν βασίζονται στις ανακρίβειες περί οικονομικών στοιχείων, οι οποίες αναπαραγόμενες,  προσβάλλουν τον ιατρικό κόσμο.

Αντιλαμβανόμαστε την δύσκολη θέση της διοίκησης να παραδεχτεί την αδυναμία της για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Επιλέγει  τρόπο που   δυναμιτίζει τις σχέσεις με το εργαζόμενο προσωπικό του Νοσοκομείου. Εμεις παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας για την κάλυψη όλων των κενών θέσεων και την καλύτερη παροχή Υπηρεσιών Υγείας.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος μας.

 

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

 

 

            

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έσφιξαν οι κ@λοι με την δημοσιοποίηση της κατάστασης για τις εφημερίες. Θα φάτε καταγγελίες αν φτάσουμε την δύσκολη στιγμή στο νοσοκομείο και δεν είναι παρών ο εφημερεύον ιατρός. Το χρήμα στο νησί περισσεύει και η υπομονή εξαντλήθηκε, μαζευτείτε…

 2. Ο ιατρικός σύλλογος για ποια οικονομικά να φέρετε τα σκάνδαλα με το ότι γιατροί δεν πατάνε δεν τα βλέπει τι δουλειά έχουν τα χρήματα με τους γιατρούς για ποια χρήματα αναφέρεται

 3. Κύριοι της διοίκησης καταλάβετε ότι νοσοκομείο χωρίς γιατρούς δεν υπάρχει.εσείς είστε κατώτεροι των περιστάσεων και εάν έχετε τσίπα πάνω σας να παραιτηθείτε, έτσι θα προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίες

 4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ …..
  ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΕ ΤΑ ΧΑΥΟΥΝ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…
  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ.

 5. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ…………..
  ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ…………..
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ…………….
  ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ……….. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ ΣΑΣ.
  ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΥΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ………ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ………..

 6. Στα οικονομικά προσβληθήκστε ενώ όταν σας λένε τρισχειροτερα πέρα βρέχει
  Γιαλατζί αντιδράσεις

 7. ΟΥΒΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ( ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ) ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΣΑΛΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ (ΔΩΜΑΤΙΟ) ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΔΗΛ 13 ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑς ΟΛΩΝ……………..

 8. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
  ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΕΧΡΕΤΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ