Ένωση Αστυνομικών Β. Δωδεκανήσου: Δενδροφύτευση στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Λέρο

0
2013


Την 19.03.2023, ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Λέρο. Η ακαδημία Leros bike & fun academy διοργάνωσε δενδροφύτευση, σε συνεργασία με την Ένωση μας, φυτεύτηκαν συνολικά 100 δέντρα διαφόρων τύπων (αγριελιές, χαρουπιές, κυπαρίσσια). Ο κάθε σύλλογος προμηθεύτηκε από 50 δέντρα. Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκε στην ποδηλατική ακαδημία την οποία ευχαριστούμε και ήμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έχουμε ανάλογες δράσεις από κοινού!

Το Σάββατο 18.03.2023 ο χώρος καθαρίστηκε από μια ομάδα που απαρτίζονταν από μέλη μας καθώς και μέλη της ακαδημίας ,έγιναν σημάδια για την τοποθέτηση των δέντρων και όλα ήταν έτοιμα για την δράση μας. Με την βοήθεια των συναδέλφων μας, με τις οικογένειες τους, των παιδιών της ακαδημίας και τους γονείς τους,  έγινε η δενδροφύτευση 100 δέντρων καθώς και το πρώτο πότισμα  στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ένα σημείο όπου θα είναι τα δέντρα ασφαλή!

Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μας, επιχειρηματίας του Νησιού ο οποίος επιθυμεί να μείνει ανώνυμος όταν έμαθε για την πρωτοβουλία των δυο συλλόγων αποφάσισε να μας χορηγήσει τα δέντρα, δωρεάν. Επίσης το σούπερ Μάρκετ Δήμητρα πρόσφερε χυμούς και νερά σε όλα τα παιδάκια που έλαβαν μέρος. Ενώ ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ Σταύρος ανέλαβε το πρώτο πότισμα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος του Νησιού κ. ΚΟΛΙΑΣ Μιχαηλ, ο οποίος μας βοήθησε με την δράση και δεσμεύθηκε να κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να προχωρήσει η ανακατασκευή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, κάτι το οποίο, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο είναι στην κορυφή της ατζέντας μας.

Στόχος μας, με τις ενέργειες αυτές είναι να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας όσο αφορά την φροντίδα του περιβάλλοντος και να αποκτήσουμε όλοι μας οικολογική συνείδηση στη πράξη.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ