ΓN-KY Κω: Υλοποίηση προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας στο μαθητικό πληθυσμό

0
3406

Η Διοίκηση του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ ΄΄ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ΄΄, σας ενημερώνει ότι θα συμβάλει στην ανάπτυξη υλοποίησης δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Αγωγής Υγείας, τα οποία θα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού μας από της 16 Φεβρουαρίου 2023 έως και το τέλος του σχολικού έτους 2023.
Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το έτος 2022-2023 μας έδωσε τη δυνατότητα να συντονίσουμε για να υλοποιήσουμε εκπαιδευτικές δράσεις και παρεμβάσεις στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας σε Σχολικές Μονάδες του νησιού μας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού μας σε θέματα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ:

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ:

✔ «Αντισύλληψη στην Εφηβεία»
✔ Μαθητικός Πληθυσμός: ( Μαθητές και Μαθήτριες Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ & Β΄ Τάξεις Λυκείου).
✔ Εισηγητής – Ομιλητής: Πάτρης Γεώργιος – Επιμελητής Α΄ Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής – Χρυσού Ευδοκία – Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ ΄΄ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ΄΄.

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ:

✔ «Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά»
✔ Μαθητικός Πληθυσμός: (Μαθητές και Μαθήτριες Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο).
✔ Εισηγητής – Ομιλητής: Σανιδάς Γεώργιος – Επιμελητής Α΄ Αναισθησιολογικού Τμήματος).

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ:

✔ « Η Αξία της Τρίτης Ηλικίας – Κατανοώντας και Φροντίζοντας τον Παππού και τη Γιαγιά» ✔ Μαθητικός Πληθυσμός: (Μαθητές και Μαθήτριες Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεις Δημοτικού).
✔ Εισηγήτρια – Ομιλήτρια: Χρυσού Ευδοκία – Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ ΄΄ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ΄΄.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ