Γ. Νικητιάδης: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Πρωθυπουργού και του κλιμακίου του για νέο νοσοκομείο στην Κω

18
3505

Την πλήρη απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας, στη Δωδεκάνησο καυτηρίασε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Με Έκφραση» με την Καλλιόπη Δανελλάκη του Ράδιο Έκφραση 97 FM, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

«Ευτελίζονται οι κάτοικοι των νησιών με το επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο τους έχει καθηλώσει η κυβέρνηση. Αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα του καθενός μας η παροχή υγείας από το κράτος» τόνισε ο τ. υφυπουργός μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά.

Αναφερόμενος ειδικότερα στην Κω ο κ. Νικητιάδης, υπενθύμισε την επίσκεψη «παράτα» κυβερνητικού κλιμακίου στο νησί, υπό τον πρωθυπουργό και στην εξαγγελία για νέο νοσοκομείο υπογραμμίζοντας με νόημα «είναι βέβαιο ότι γρήγορα οι Κώοι θα συνειδητοποιήσουν το εύρος από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Πρωθυπουργού και του κλιμακίου που τον συνόδευε».

Μιλώντας με στοιχεία, ο τ.Υφυπουργός για την κατάσταση της υγείας στη χώρα τόνισε πως «Ξεπερνούν τις 20.000 τα χειρουργεία που αναμένουν άνω του ενός έτους να πραγματοποιηθούν. Ο κόσμος είναι σε απόγνωση».

Μάλιστα ο κ. Νικητιάδης σημείωσε πως η πανδημία έπαιξε το ρόλο της στην κατάσταση αυτή, αλλά παρατήρησε ότι : «Η πανδημία μπορεί να απετέλεσε σημαντικό ρόλο για την συσσώρευση τόσων χειρουργείων αλλά από την άλλη ουδείς σχεδιασμός υπήρξε από την πλευρά της κυβέρνησης».

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι περίμενες όταν το συνεταιρακι σας ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5 χρόνια δεν προσέλαβε ούτε ΕΝΑΝ γιατρό;Οι μόνες προσλήψεις στην υγεία ήταν καθαρίστριες.

    • Ηταν αρτιο και ειχε ολους τους γιατρους τωρα τι μας λες εσυ …και που ζεις δεν ξερουμε εγω παντως που μπαινοβγαινω χρονια στο νοσοκομειο του νησιου και ποτε δεν εχει υπαρξει ποτε τετοιο ρεζιλικι και τετοια κατασταση ειναι η επιτομη του εξευτελισμου της ανθρωπινης φυσης….εσυ που προφανως εισαι κομματοσκυλο δεν τα βλεπεις αυτα …θα χρειαστεις ομως και εσυ νοσοκομειο οπως ολοι αργα η γρηγορα και να κανεις τον σταυρο σου να μην ειναι ο Μητσοτακης ΠΘ και τον Πλευρη υπουργο υγειας το σκουπιδι που κανει μονο για να εγκαινιζει γεννητριες που δωσανε δωρο ιδιωτες…..

    • εκτός από χαζομάρες η miranta γράφει και ψέματα. Επί ΣΥΡΙΖΑ το νοσοκομείο είχε τουλάχιστον 15 γιατρούς περισσότερους, η παθολογική κλινική λειτουργούσε μια χαρά και τώρα εσείς οι ΝΔες το καταστρέφετε κάθε μέρα που περνά όλο και πιο πολύ. Μη σου τύχει καμιά στραβή θέλω να δω τι θα λες ξεκούδουνη

  2. Πέξε με τα κίτρινα παπάκια του ΓΑΠ Αμερικάνε και άσε την πολιτική στους νεότερους.

    Ακόμη δεν πήρε χαμπάρι οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΟΙ ότι πέρασε ο καιρός του λαϊκισμού και των κούφιων υποσχέσεων…

  3. επιτέλους πρέπει να καταλάβετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι εσείς δεν είστε πλέον ικανοί τόπο στα νιάτα παππούδες……….

  4. Τώρα φέρανε και οδοντίατρο μην παραπονιέστε. 30 και χρόνια μέσα στο νοσοκομείο και οι τρεις κυβερνήσεις προεκλογικά ερχόντουσαν και λέγανε τι τριτοκοσμικές καταστάσεις είναι αυτές με το χέρι στην καρδιά πείτε μου τώρα τι είναι μετά από τόσα χρόνια το νοσοκομείο πάτωσε. Απάντηση προς όλους στη Μιράντα ειδικά και στον μπάρμπα Σούλι. Διαμαρτυρηθείτε φωνάξτε αλλά μη μιλάτε πολιτικά γιατί και οι τρεις στο ίδιο καζάνι βράζουν οι κυβερνήσεις. Και μην μου πείτε η εν το έσω φταίνε. Πόσες διαμαρτυρίες πόσες πορείες που κάναμε σαν εργαζόμενοι με αποτέλεσμα ούτε 100 άτομο δεν ερχόντουσαν. Και η τελευταία που έκανε ο δήμαρχος τι έγινε για αυτό σας λέω δραστικά μέτρα όχι εκτόνωση σε ιστοσελίδες.

  5. Τώρα φέρανε και οδοντίατρο μην παραπονιέστε. 30 και χρόνια μέσα στο νοσοκομείο και οι τρεις κυβερνήσεις προεκλογικά ερχόντουσαν και λέγανε τι τριτοκοσμικές καταστάσεις είναι αυτές με το χέρι στην καρδιά πείτε μου τώρα τι είναι μετά από τόσα χρόνια το νοσοκομείο πάτωσε. Απάντηση προς όλους στη Μιράντα ειδικά και στον μπάρμπα Σούλι. Διαμαρτυρηθείτε φωνάξτε αλλά μη μιλάτε πολιτικά γιατί και οι τρεις στο ίδιο καζάνι βράζουν οι κυβερνήσεις. Και μην μου πείτε η εν το έσω φταίνε. Πόσες διαμαρτυρίες πόσες πορείες που κάναμε σαν εργαζόμενοι με αποτέλεσμα ούτε 100 άτομο δεν ερχόντουσαν. Και η τελευταία που έκανε ο δήμαρχος τι έγινε για αυτό σας λέω δραστικά μέτρα όχι εκτόνωση σε ιστοσελίδες.

  6. Ο Μητσοτάκης Όχι μόνο δεν ΠΡΟΣΈΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ.. έθεσε και σε αναστολή (ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ ΔΗΛ ) χιλιάδες γιατρους…και σύνολο 6500 εργαζόμενους στο ΕΣΎ.. ΤΟ 2021 ..!! Ούτε γάζες αγόραζε.. Ούτε ασθενοφόρα..!!!Αλλά Με τις μίζες των εμβολίων αγόρασε… 1800 καινούρια περιπολικα…καινούρια ακίνητα στο Βέλγιο,…εκτός αυτού….εξαφανισε τα φάρμακα… Το 2023 – 2024 έχει πρόγραμμα να κλείσει εντελώς το νοσοκομείο… Για να συγχωνευθεί με της Ρόδου….

  7. Η ΠΟΕΔΗΝ.. (. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) κσι συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ Μιχάλης Γιαννάκος.

    κάνει λόγο για ασθενείς που αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι και 3 χρόνια να χειρουργηθούν!!!
    δεν λειτουργεί το 50% των χειρουργείων.
    Αναφέρει αναλυτικά
    » … Τα νοσοκομεία δυόμιση χρόνια τώρα μετατράπηκαν σε μονοθεματικά, οι χειρουργικές αίθουσες μετατράπηκαν σε ΜΕΘ, σταμάτησαν τα τακτικά χειρουργεία για μεγάλα χρονικά διαστήματα με υπουργικές αποφάσεις..!!!!!!!!!
    . ….. Το 50% των χειρουργικών αιθουσών δεν λειτουργεί σήμερα λόγω έλλειψης Ιατρών κυρίως αναισθησιολόγων και λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού. Οι χειρουργικές αίθουσες για να λειτουργήσουν θέλουν και νοσηλευτικό προσωπικό που δεν υπάρχει διαθέσιμο…!!!!» »….

  8. Κύριε Νικητιαδη, γιατί παραιτούνται σωρηδόν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, λίγους μήνες πριν τις εκλογές;
    Μήπως επειδή βλέπουν την ανίερη συμμαχία με Ζήκο να έρχεται;
    Η μηπως είδαν τη σχέση του Ανδρουλάκη με το τουρκικό προξενείο στη Ξάνθη;

  9. Εγώ τα ήξερα αυτά από την αρχή. Γιατί δεν βγαίνει ο Δήμαρχος να το καταγγείλει δημόσια στα κανάλια ειδικά τώρα που πλησιάζουν εκλογές? Άρα ενδιαφέρεται για την πάρτη του μόνο..
    Ωστόσο δεν είναι μόνο το Νοσοκομείο υπάρχουν και άλλα θέματα που γινόμαστε ρεζίλι σαν νησί και έχουν σχέση με τον τουρισμό όπως η πύλη εισόδου schengen από Τουρκία τουλάγιστον αυτό έπρεπε να είχε γίνε..ι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ