Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Εφραίμ από Κάλυμνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία του σε Νοσοκομείο της Βοστόνης

0
2785

Μία νέα κινητοποίηση ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες, για το μικρό Εφραίμ, προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τη θεραπεία του, σε Νοσοκομείο της Βοστόνης στην Αμερική, που βρίσκεται μαζί με τους γονείς του.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε σε μία συγκινητική εκστρατεία πριν ένα χρόνο, δεν ήταν αρκετό και οι γονείς του, ο πατήρ Βασίλειος και η Ειρήνη βρίσκονται σε απόγνωση!.

Από το “φιλανθρωπικό σωματείο Παιδική Χαρά” αλλά και από πρωτοβουλίες από την Κάλυμνο, ξεκίνησε μία νέα εκστρατεία για να εξευρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η θεραπεία του μικρού Εφραίμ.

Η Ευαγγελία Γιακαλή μας μίλησε σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και κάποιες δράσεις που θα κάνει για να συγκεντρωθεί το αναγκαίο χρηματικό ποσό, που όπως είπε είναι περίπου 50.000 ευρώ.Επίσης κάνει έκκληση στον κόσμο για να συμβάλει μέσα από τις δυνατότητες του.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες κατάθεσης της βοήθειας, μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα μας, πατώντας εδώ.

Δείτε τα όσα μας είπε η Ευαγγελία Γιακαλή, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

 

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ