Ευχαριστήρια επιστολή ΓΝ-ΚΥ Κω προς Σεβ. κ. Παΐσιο και Θεοφ. κ. Στέφανο για πράξη Αγάπης σε συνάνθρωπό μας

0
91


ΘΕΜΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»
Η Διοίκηση του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ ́ ́ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ ́ ́, και η Προϊσταμένη του Τμήματος της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ευχαριστούμε
θερμά και τιμούμε με την παρούσα επιστολή μας, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο Λέρου, εκφράζοντας την απέραντη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μας για το Θεάρεστο
Έργο σας,το οποίο Πρεσβεύεται με απόλυτη Δέσμευση – Συνέπεια – με πλήρη Σεβασμό Υπευθυνότητα και Αξιοπιστία απέναντι στον Άνθρωπο και την Ανθρώπινη Ψυχή.


Σεβασμιότατε Μητροπολίτη,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, γιατί αγκαλιάσατε Κώο Πολίτη μας, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν μετέωρος και απροστάτευτος απέναντι στα κοινωνικοοικονομικά αλλά και τα σοβαρά προβλήματα υγείας του.

Εσείς όμως, τις τελευταίες 30 ημέρες, μας διδάξατε ότι πρεσβεύεται με την προσφορά της ΑΓΚΑΛΙΑΣ – της ΚΑΡΔΙΑΣ, αλλά και μέσα από τις αγαθές πράξεις ΑΓΑΠΗΣ την αστείρευτη «ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ» σας. Θα θέλαμε να ευχηθούμε προσωπικά σε εσάς, αλλά και στο εξαίρετο και ευγενικό προσωπικό σας, να είστε όλοι δυνατοί και ο Θεός να σας προστατεύει, που δώσατε την ευκαιρία σε έναν συνάνθρωπο μας να βρεθεί στα δική σας αγκαλιά, σε ένα προστατευτικό πλαίσιο,όπου φιλοξενείται αξιοπρεπώς σήμερα πια στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου ‘’Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ́’.


ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ