Το Καλύμνικο παραδοσιακό συγκρότημα «Νάτσα-Νάτσα» και ο Νικόλας Καλιδώνης πάνε Γαλλία! (video)

1
1245

Το Καλύμνικο παραδοσιακό συγκρότημα «Νάτσα-Νάτσα» πάει Γαλλία!

Οι αδελφοί Νικόλας και Μιχάλης Καλιδώνης, μαζί με τον αχώριστο φίλο Αντώνη Διονυσίου αναχωρούν στις 27 Οκτωβρίου 2022 για τη Μασσαλία της Γαλλίας, όπου θα παραμείνουν μέχρι και στις 8 Νοεμβρίου 2022.

Προσκεκλημένοι Ομογενειακών Συλλόγων και των Καλυμνίων της περιοχής, θα διασκεδάσουν με το δικό του μοναδικό τρόπο, που μόνο αυτοί γνωρίζουν, τους Ομογενείς μας.

Ο Νικόλας Καλιδώνης με τη αυθεντική, βροντερή, μεταλλική φωνή, που δεν χρειάζεται μικρόφωνο για να ακουσθεί,με το ξεχωριστό πάθος που αποδίδει τα τραγούδια,με τις χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του, αλλά και το “αυτοματοποιημένο” κούνημα του κεφαλιού,είναι σίγουρα ανεπανάληπτος.

Ο Μιχάλης Καλιδώνης με το βιολί του,μαζί με τον Αντώνη Διονυσίου στο λαούτο που θα συνοδεύουν το Νικόλα, έχουν δημιουργήσει ένα τρίο, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, με ένα διαφορετικό, ξεχωριστό στύλ στην παραδοσιακή Καλύμνικη μουσική.

Τραγούδια διασκεδαστικά, με ευρηματικούς στίχους που ο Νικόλας και ο Μιχάλης έχουν γράψει και αποδίδονται με ένα μοναδικό τρόπο που τους έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστούς μέσω του διαδικτύου

Τους Μιχάλη, Νικόλα και Αντώνη τους συναντήσαμε στο Άργος Καλύμνου και μας μίλησαν για το ταξίδι τους στη Γαλλία, ενώ μας τραγούδησαν το “Νάτσα-Νάτσα” και το «Ποιος μπορεί να πει, ότι δεν είναι  η Κάλυμνος το πιο όμορφο νησί»

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

πηγή: https://kalymnos-news.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο γιος μου εχει ξετρελαθει με τα τραγουδια του και προσπαθει να τον μιμηθει στις κινησεις του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ