Η ταινία της βραδιάς: «Παράθυρο στη θάλασσα» στην ΕΡΤ2 – Η Νίσυρος ως σκηνικό μιας ανθρώπινης ιστορίας

0
2362

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ: «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» ΣΤΗΝ ΕΡΤ2 – Η ΝΙΣΥΡΟΣ ΩΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

Στην ΕΡΤ2 προβλήθηκε σε Α΄ προβολή ΕΡΤ2 η ταινία «Παράθυρο στη θάλασσα», την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:00. Η ταινία αυτή είναι η τελευταία μεγάλου μήκους ταινία του βραβευμένου Ισπανού σκηνοθέτη Miguel Angel Jimenez. Γυρισμένη κατά κύριο λόγο στη Νίσυρο, με πρωταγωνιστές τη μεγάλη Ισπανίδα σταρ Emma Suarez (τη Julieta της ομώνυμης ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ), τον Ακύλα Καραζήση, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Κώστα Πέτρου κ.α., είναι μια διεθνής συμπαραγωγή της Heretic με την Ισπανική Kinoskopik.

Στα πλαίσια των γυρισμάτων της ταινίας, ο Δήμος Νισύρου συνεργάστηκε στενά με τον σκηνοθέτη Miguel Angel Jimenez και με όλους τους συντελεστές της ταινίας σε όλα τα επίπεδα.

Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής Νισύρου είναι η ανάδειξη του νησιού παγκοσμίως μέσω διαδικτύου, κινηματογράφου, διαφήμισης και τώρα μέσω της ένταξης της Νισύρου στα Γεωπάρκα της UNESCO.

Με αυτή την ταινία η Νίσυρος, με τα μοναδικά σεληνιακά της τοπία, την απόκοσμη και άγρια ομορφιά αλλά και τον επιβλητικό ηφαιστειακό χαρακτήρα της, προβάλλεται και αναδεικνύεται στο ελληνικό και το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ