Β. Καλοπήτας από την Τήλο: «Ο αγώνας για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη θα φτάσει μέχρι τέλους»

0
450

Β. Καλοπήτας από την Τήλο: «Ο αγώνας για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη θα φτάσει μέχρι τέλους»

 

Τη συμπαράστασή του στη δήμαρχο της Τήλου κ. Μαρία Καμμά Αλιφέρη για την ανήκουστη και πρωτοφανή φραστική επίθεση που δέχθηκε πριν από μια εβδομάδα από λιμενικό που υπηρετεί στο νησί, εξέφρασε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας κατά την συνάντησή τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Βάιος Καλοπήτας είναι αδιανόητο να έχει περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από το περιστατικό και θεσμικά να μην έχει επικοινωνήσει επισήμως με την δήμαρχο της Τήλου ούτε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ούτε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ούτε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ούτε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και από τις 25 Αυγούστου η κ. Μαρία Καμμά Αλιφέρη να μην έχει καμία ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση μετά την αναφορά που υπέβαλε για την επίθεση που δέχθηκε.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά Αλιφέρη από τον λιμενικό που υπηρετεί στον Λιμενικό Σταθμό του νησιού και περιμένουμε να κάνουν το ίδιο τόσο οι προϊστάμενοί του στο Λιμενικό Σώμα και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όσο και τα αρμόδια όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΚΕΔΕ και ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.  Ο λιμενικός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και με πολιτικά ρούχα, όπως με ενημέρωσε η δήμαρχος κατά την συνάντησή μας στο Δημαρχείο Τήλου, δεν προσέβαλε μόνο την Μαρία Καμμά Αλιφέρη αλλά και τον θεσμό του δημάρχου με ακατανόμαστες εκφράσεις και ευθείες απειλές γι αυτό και περιμένουμε με ενδιαφέρον τις διαδικασίες έπειτα από την υποβολή της αναφοράς καθώς έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα και οι εμπλεκόμενοι φορείς τηρούν σιγή ιχθύος», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας μετά από την συνάντησή του με την δήμαρχο Τήλου.

Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τήλο την Τετάρτη 31 Αυγούστου με αφορμή τις διαδικασίες για την συγκρότηση σε σώμα της Τ.Ο. Τήλου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής.

Κατά την συνάντησή του με την δήμαρχο Τήλου συζήτησαν για μια σειρά από θέματα που άπτονται της καθημερινότητας της Τήλου και έδωσε συγχαρητήρια στην δήμαρχο για τα άλματα ανάπτυξης και προόδου που έχει κάνει το νησί, με έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας είχε επαφές με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τους οποίους συζήτησαν για οργανωτικά ζητήματα αλλά και για θέματα οργάνωσης όπως επίσης και για τις πολιτικές εξελίξεις, επισημαίνοντας πως ο αγώνας για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση των υποκλοπών και της παρακολούθησης του κ. Νίκου Ανδρουλάκη θα φτάσει μέχρι τέλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ