«Ο κος Παππάς στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα»

24
1091

Δυστυχώς ο κος Παππάς  στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα. Το πρόσφατο κοινό Δελτίο Τύπου των ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου και Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών θα έπρεπε μόνο να τον προβληματίσει αφού αναφέρονται σε αυτόν, και όχι μόνο,  συλλογικά όργανα.

Οι κομματικές ταυτότητες όσον έχουμε, δεν είναι κρυφές στον Κωακό αλλά και τον Δωδεκανησιακό λαό, ωστόσο ουδεμία σχέση έχουν με την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Προτεραιότητα είναι η υγεία των κατοίκων και όσων επισκέπτονται το νησί.

Είναι γνωστό και πιθανό ως υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ να ζητήσω την ψήφο στις προσεχείς εκλογές, όπως είναι γνωστό επίσης ότι ο ίδιος πολιτεύτηκε στο παρελθόν με την Πολιτική Άνοιξη και σήμερα είναι βουλευτής της ΝΔ.

Γι αυτά ουδέποτε έχει κατηγορηθεί, και δεν θα έπρεπε.

Προκειμένου λοιπόν να προβαίνει σε νέες δηλώσεις , θα ήταν ωφέλιμη η επιθυμία του για ενημέρωση από τα θεσμικά όργανα.

Η δράση και η λειτουργία  των οργάνων είναι γνωστή στους πολίτες της Κω, όσο οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις όσων τους εκπροσωπούν. Οι κατηγορίες τύπου δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας, είναι σαφώς ανυπόστατες και δηλώνουν άγνοια.

Ο κατά τα άλλα αγαπητός φίλος Γιάννης Παππάς, δεν θα έπρεπε να αποφεύγει την ενδεχόμενη αντιπαράθεση και ανταλλαγή απόψεων,  αν από αυτή έχει όφελος η κοινωνία!

Είναι σκόπιμο να αντιληφθεί την πραγματική και όχι «τεχνητή κρίση», την οποία ο Κωακός λαός αντιμετωπίζει καθημερινά και φθείρει τόσο τους κατοίκους όσο και τον τουρισμό, και να αναλογιστεί με την κυβέρνηση του, αν εκτός από υποσχέσεις έχουν την δύναμη για άμεσες βελτιωτικές ενέργειες.

Εμείς οι λειτουργοί της υγείας υποστηρίζουμε και διεκδικούμε υπηρεσίες όπως μας αξίζουν ως Έλληνες πολίτες.

Δεν δεχόμαστε να μας συκωφαντούν. Κανείς από εμάς δεν έχει σταθεί εμπόδιο και ούτε το δικαίωμα έχει, αντιθέτως την υποχρέωση, να συμμετέχει στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και εξέλιξη της δημόσιας υγείας.

Λύσεις υπάρχουν αν θέλουμε να τις δούμε.

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω                            ΚΩΣ 29/07/2022

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία μας έχετε κούραση πραγματικά ώμος καλά είν’,,, κλείστε στόμα και εργαστείτε λίγο ο κόσμος έχει και πρόβλημα υγείας,

  2. όταν μπλέκουμε την ιατρική πολιτική, έχουμε ολέθρια αποτελέσματα !!!
    Το κάψαμε το θέμα !!!
    Ο Δήμαρχος θα πρέπει να πάρει θέση !!!

  3. Τι παραμύθια και σε ποιους τα λέτε;Θα είστε ναι η όχι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ;Έχετε το νου σας ατους αρρώστους η στο κόμμα;Επιτέλους για γιατρό σας πληρώνουμε και όχι για πολιτικό.

  4. Μπα τι μας λες αυτά που κάνεις εσύ δεν είναι πολιτική σκοπιμότητα ;;Τους έχεις ξεφτιλισει ολους για να πάρεις εσύ ψήφους ; Ντροπή είναι αυτά!

  5. Με τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι πιστεύουν ότι θα γίνουν βουλευτές.Ελα όμως που ο Ανδρουλάκης θα πρέπει να πάρει θέση; Έλα όμως που και ο Μητσοτάκης θα πάει σε δεύτερες εκλογές.Συμπερασμα θα μείνουν με το όνειρο.Οσον αφορά miranta, την ιδιότητα, έτσι ήταν επί 20ετιας ΠΑΣΟΚ.Αρκει να ήσουν μέλος και όλα καλά.Παλιες παθογένειες που δεν γιατρεύονται.Ειναι όπως μάθεις από παιδί.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  6. Απο ποτε ενας\μια γιατρος, μηχανικος, αρχιτέκτονας δεν εχει δικαιωμα του εκλέγεσθαι;; Εδω ανεβάζετε και κατεβάζετε ανεπάγγελτους ολους τους υποψήφιους ειτε στις βουλευτικές ειτε στις δημοτικές και τωρα σας ενοχλει τι ακρΙβως; Δε κατλαβαινω αυτο τον σεξισμό; Ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει… σε μια δημοκρατική χωρα τουλαχιστον. Εκτος κιαν δε τη θελουμε τελικα. Κανενας δεν στάθηκε εμπόδιο στη δημοσια υγεια.προτεραιοτητα ολων ειναι!!! Απ οπου κιαν προέρχονται… να δειχνουμε με το δαχτυλο μια γυναικα επειδη απαντησε και να τη κρινουμε για το αν θαβκατεβει η δε θα κατεβει στις εκλογες, ειναι λιγο αστειο. Δε θα ρωτησει κανενα αν θα κατεβει η Οχι προφανως… εχει δικαιωμα να στηρίξει με καθε τροπο τις πολιτικες της καταβολές. Δε τη ξερω τη γυναικα αλλα καπου Ελεος ομως.. δεν εχετε ζωες;

  7. Οι θεσμικές θέσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές και να μην χρησιμοποιούνται για βήμα προεκλογικών λογιδριων και μάλιστα εξ ονόματος συλλογου- οι νοσοκομειακοί το δέχονται;

  8. Επιτέλους, ασχοληθείτε με την εργασία σας, κυρία Γαβαλά, αφήστε τις ανακοινώσεις, που σκοπό έχουν την πολιτική σας προώθηση λόγω εκλογών, γιατί ο κόσμος δεν είναι ανόητος να ασχολείται με τα κομματικά σας παιχνίδια. Αν δεν ήσαστε υποψήφια βουλευτής, δεν θα δείχνατε τόσο ενδιαφέρον για τα συνδικαλιστικά σας ενόψει εκλογών. Δυστυχώς, δεν πείθετε τους εχέφρονες πολίτες, μάταιος ο κόπος σας. Το πολιτεύεσθαι απαιτεί άλλο τρόπο συμπεριφοράς και επαγγελματικής πορείας. Κρίμα!

  9. Επιτέλους θέλουμε να δούμε στη Βουλή ανθρώπους μαχιμους, με αξίες, που έχουν δουλεψει και μάλιστα σε ευαίσθητους τομείς της κοινωνικής ζωής του τόπου, όπως είναι η υγεία, μητέρες που ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά στη σημερινή Ελλάδα, με όραμα και το βλέμμα πάντα σε ένα καλύτερο αύριο . Για όσους δε συμφωνούν, ας συνεχίσουν να ψηφίζουν τις φατρίες, τους ίδιους και τους ίδιους, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους που ζούσαν πάντα μακριά από την πραγματικότητα του Έλληνα πολιτη.

  10. Θέλουμε ανθρώπους που προέρχονται μέσα από την κοινωνία και εργάζονται γι’αυτη! Μπράβο στην κύρια Γαβαλά, είναι εξαιρετικό παράδειγμα γυναίκας εργατικής, με ευαισθησίες, πετυχημένη επαγγελματικά, που πάντα προσπαθεί για το καλό του τόπου!

  11. Η φωνή καταγγελία ενός άλλου άξιου γιατρού και καλού ανθρώπου του κ.Κουλη δεν λέει σε κανέναν τίποτα ? Είμαστε για κλάματα και γέλια. Μας αξίζουν τα γνωστά πλεούμενα //////// του συμβουλίου!

  12. Η παρέα ενέκρινε το σχόλιο της ιατρού.Παραλληλα στήριξε απαντώντας.Τι σεξιστικά σχόλια λες ΝΕΜΕΣΙΣ,ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ,ΣΟΦΙΑ;Ρε, πάτε καλά; Δικαίωμα της να πολιτευθεί.Δικαιωμα της να εκλέγεται σε συλλόγους, σωματεία.Παρεπιπτοντως ποτέ τα προλαβαίνει όλα; Δικαίωμα μας όμως να την βρίσκουμε και στην θέση της από την οποία πληρώνεται.Οσο για αυτά που λέει θα κριθεί σύντομα από τον λαό.Ο λαός δεν ξεχνα τι σημαίνει ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑ….Με άρθρα γερασμένων,δοκιμασμενων πρώην υπουργών και φιλόδοξων κενών νέων πολιτευτών, δεν γυρνάει το παιχνίδι.Ψαξτε το λίγο……Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

    • Χαίρομαι που παραδέχεστε εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτοί που ψηφίζετε είναι αργοσχολοι! Καιρός ήταν και για λιγη αυτοκριτική. Λυπάμαι αν η διαφορετική άποψη σας δυσαρεστεί,αλλά τουλάχιστον είναι άποψη τεκμηριωμένη.Οχι ουστ, πρρρ, τρρρ,…..

  13. Η παπας παπας η ζευγας ζευγας.Παρετησου απο γιατρος και γινε πολιτικος.Να μπορεις να εκφραζεσαι ανετα ,οχι καλημενη πισω απο την ασπρη ποδια.Χρειαζομαστε γυναικες στη πολιτικη της χωρας αλλα μην ξεκινανε ετσι.

  14. Η κυρία Γαβαλα νοιάζεται για τον Κωακο Λάο εξαιρετική επιστήμονας και σωστή επαγγελματιας.Εαν δεν αγωνιζόταν η ίδια για τα θέματα του νοσοκομειου με επιμονή και ζήλο τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Τσιφλίκι το νοσοκομειο μαγαζι γωνία της διοικησης και του κάθε μεγαλοιατρου.. Για τον Παπά τον βουλευτή ασχολίαστο… Απλα ………. Ελπίζω να παραιτηθεί..

  15. Για νέο ήθος στην πολιτική πάντως δεν θαπαιρνα και ορκο.η εγωπαθεια δεν αποτελεί πάντα ικανότητα πολιτευεσθαι.μπορει και να βγει μπούμερανγκ.

  16. Ντρέπομαι για το τι θα πει ο κόσμος, που ξεφτίλισαν το εθνόσημο μας έχουν φθείρει ραγδαία την εικόνα της…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ