Βασίλης Α. Υψηλάντης με Χρ. Στυλιανίδη για δημιουργία εποχικού Πυροσβεστικού κλιμακίου στην Κέφαλο

2
726

 

Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον Υπουργό Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την ολοκλήρωση των εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων σε σημεία της Δωδεκανήσου.

 

Με τον Υπουργό Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη είχε σήμερα επικοινωνία ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης σχετικά με θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό την προώθηση των αιτημάτων που είχε θέσει ο ίδιος καθώς επίσης και αρμόδιοι φορείς κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού σε νησιά του Νομού μας.

Μεταξύ αυτών είναι και η δημιουργία εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων σε διάφορα σημεία των νησιών της Δωδεκανήσου, όπως για παράδειγμα αυτό της Κεφάλου – Κω.

Ο Υπουργός , λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας από πλευράς των πυρκαγιών, θα δεχθεί τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη για την οριστική διευθέτηση των θεμάτων αυτών, την προσεχή εβδομάδα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Βασίλη ήσουν ο πρώτος όπως και με το μεταπτυχιακό που ότι λες γίνεται έτσι θα γίνει και με το κλιμάκιο Κεφάλου!!!

  2. Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Την ίδια εισήγηση έκανε και ο Κόνσολας,
    Για να δούμε ποιος θα πάρει τα εύσημα ? Καλά δεν κοιτάτε επίσης να λειτουργήσει το Κένρο Υγείας της Αντιμάχειας ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ