Τραγωδία στα Δωδεκάνησα: Πατέρας αυτοκτόνησε έπειτα από bullying με βίντεο που έδειχνε το γιο του με άντρα

16
13040

«Φίλοι» και γνωστοί στο νησί των Δωδεκανήσων κορόιδευαν τον πατέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα – Προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα

Μια τραγική είδηση έρχεται από νησί των Δωδεκανήσων καθώς ένας πατέρας οδηγήθηκε στην αυτοκτονία γιατί τον κορόιδευαν για τον γιο του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δημοκρατικής της Ρόδου, ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή από ντροπή.

Ολα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε βίντεο ερωτικού περιεχομένου του γιου του μαζί με άλλον άνδρα. Στην κλειστή κοινωνία ενός μικρού νησιού των Δωδεκανήσων, οι «φίλοι» και οι γνωστοί του τον κορόιδευα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από «ντροπή» για κάτι μετά από ακραίο bullying που έκαναν «φίλοι» και «χωριανοί» του.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αν αντί του πατέρα, ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ όλοι αυτοί οι Μεσαιωνικοί Ιεροεξεταστές που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. .-

  2. Η μα@@κια μας χτυπάει κόκκινο!!!!αντί να κοιτάξει ο καθένας τα χάλια του και την οικογένειά του ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων!!!Δεν υπάρχει λύτρωση,αλήθεια όμως!!!

  3. Όταν υπάρχει άκρατη προβολή της ομοφυλοφιλίας από το ίντερνετ και το κανάλι της ΕΡΤ που το πληρώνει ο λαός προωθώντας μπερδεμένα παραδείγματα στα παιδιά μας έχουμε τέτοια αποτελέσματα.Επειτα στην κρεβατοκάμαρα του ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι επιλέγει. Χρειάζεται όμως διακριτικότητα και σεβασμός στις προσωπικές στιγμές και όχι να διασυρουμε η να ευτελίζουμε την ιδιωτική μας ζωή αν θέλουμε να μας σέβονται οι άλλοι . Να μην προκαλούμε αλλά να είμαστε διακριτικοι και αξιοπρεπείς. Όλοι είναι σεβαστοί για τις επιλογές τους.

    • δεν είναι επιλογή. Εκτός και αν εσείς επιλέξατε να γίνετε ετεροφυλόφιλος/η μετά από πολλές δοκιμές και πολλούς προβληματισμούς, όποτε και αποτελείτε εξαίρεση. Η «άκρατη προβολή της ομοφυλοφιλίας» κύριε/κυρία μου στην κοινωνία μας είναι απαραίτητη ακριβώς για να αποφεύγονται οι παραπάνω σοκαριστικές καταστάσεις (της κοροϊδίας και της αυτοκτονίας). Αυτά τα δικά σας ημίμετρα «ναι μεν, αλλά» είναι μέρος του προβλήματος.

      • Τι λέτε μωρέ πάτε καλά όλοι σας ?????Από ποτέ νομιζετσι εσείς ότι ο θεός που είναι πάνσοφος παντογνώστης μπορεί να κάνει αυτό που νομιζετσι εσείς οι προοδευτικοί? να γεννηθεί ένας άνθρωπος άντρας ,αλλά στην πορεία να διαπιστώσει δήθεν ότι έχει γυναικείες ορέξεις ,αυτά τα λέτε εσείς ,ο θεός στην γη στέλνει η αρσενικά η θυλικα ,εξάλλου από μελέτες που έγιναν στην Αμερική ,αυτό είναι καθαρά λόγο χαρακτήρα μόνο κ μόνο δική τους επιλογή .Πως μπορείτε να βαπτίζεται κάτι που είναι πάρα φύση κ παραπέμπει σε ανωμαλία ,ότι κάτι απόλυτα φυσιολογικό .Δικαίωμα τους είναι να κάνουν ότι θέλουν στην κρεβατοκάμαρα τους ,δεν θα το περνάτε όμως εσείς οι υπόλοιποι ως κάτι εντελώς ηθικό κ φυσιολογικό ,σκεφτήκατε ποτέ αν όλοι είχαμε αυτήν την τάση ποιος θα γεννούσε ????? Πως θα πολλαπλασιαζτανε η κοινωνία ???? Αντί να λυπάστε για αυτά τα ταλαίπωρα παιδιά κ να τα συμβουλεύεται να βγουν από την πλάνη ,τα σπρώχνεται ποιο πολύ σε αυτήν !!!!!! Αυτό το μεσαίωνας όταν το διαβάζω αναρωτιέμαι πόσα ακόμα για χάριν του δικαιώματος θα τα βαπτίζεται νορμάλ ??κ καμαρώνετε που το θεωρείτε κ πρόοδο !!!!

  4. Και να μην ξεχνάμε ότι οι μεγαλύτερες προδοσιαις ένας άντρας τις εισπράτει από κύριες που τελικά ειναι <>και από φίλους που φοράνε παντελόνια και τελικώς δεν αξίζει να τα φοράνε, ο σεξουαλικός προσδιορισμός δεν έχει να Κανει με τον χαρακτήρα όπως και με το ήθος

  5. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι μας για αυτόν τον φριχτό μεσαίωνα που κουβαλάμε στις καρδιές και στα μυαλά μας . Και όσο κι αν θέλουμε να φαινόμαστε πολιτισμένοι είμαστε συχνά ακριβώς το αντίθετο. Γεμάτοι φόβο για το διαφορετικό. Έτοιμοι να κρίνουμε οι αθώοι και βολεμεμπι ανθρωπάκι. Βουτηγμένοι στην υποκρισία . Μια τέτοια τραγωδία γίνεται ο καθρέφτης μας.

  6. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι μας για όλον αυτόν τον Μεσαίωνα που κουβαλάμε στις καρδιές και στα μυαλά μας. Βρισκόμαστε ένοχοι μπροστά σε τέτοιες ανθρώπινες τραγωδίες . Υποκριτές και δειλοί , εκ των υστέρων συμπονετικοί. Με πόσα ψέματα για τη δικιά μας καμπούρα . Συντηρούμε μια βαθειά άρρωστη κοινωνία με την απάθεια ,την αμάθεια και την αδιαφορία μας. Ο,τι χειρότερο θα δώσουμε στα παιδιά μας με τη στάση μας. Φταίμε .

  7. Ότι και να λέμε θα μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο . Εμπρός λοιπόν ας γεννήσουν όχι υιοθεσίες για αμαρτωλούς σκοπούς. Στη φύση όλα είναι διπλά φως σκότος θετικό αρνητικό άνδρας γυναίκα αρσενικό θηλυκό. Εσείς θα ανατρέψετε τους κανόνες της φύσης;;αλλά τι να πούμε έφτασαν τα 50 εκατομμύρια τα μέλη της Λοατκι κοινότητας. Πολύ χρήμα με εκπροσώπους στις κυβερνήσεις παντού. Ας κάνουν ότι θέλουν φτάνει να μην προκαλούν να μην γελοιοποιούνται και να μην διαφημίζουν τις πράξεις τους ως μπερδεμένα παραδείγματα στη νεολαία που όλα τα μιμιται. Λίγος σεβασμός σοβαρότητα και αξιοπρέπεια στην συμπεριφορά τους θα χρειασθεί αν θέλουν να τους σέβονται και να τους αποδεχονται οι μεσαιωνικοί συνάνθρωποι τους.

  8. Η υποκρισία μιας κοινωνίας είναι, τελικά, το μέτρο της ηθικής μας. Αναφέρομαι σε μια κοινωνία, εδώ τυχαίνει να είναι η Καρπάθικη, που για αιώνες μέσα από το θεσμό των «Κανακαρών» δεχόταν σιωπηρά τα νόθα παιδιά των μικρότερων αδερφών που υπηρετούσαν την παντρεμένη πρωτοκόρη και βιάζονταν από τον άντρα της! Κατά τα άλλα μια τέτοια κοινωνία αντιμετωπίζει σήμερα, κατά το σωτήριον έτος 2022, ως μιαρή την ατομική διαχείριση της σεξουαλικότητας που ενοχλεί τα «χρηστά» της ήθη. Μπράβο μας!

  9. Η κοινωνία έχει απολα. Όμως η συμπεριφορά η σοβαρότητα και η αξιοπρεπής στάση εγγυάται τον σεβασμό και την αποδοχή όλων μας. Το να γίνεστε θέαμα σε διαδυχτιακα βίντεο η σε γελοίες παρελάσεις σαν καρναβάλια κανείς δεν θα σας δίνει σημασία. Μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή όπως θέλετε αλλά χωρίς να προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα. Όσο για τα παράνομα παιδιά αυτοί που τα δημιούργησαν ήταν Άντρες και όχι μπερδεμένοι άνθρωποι. Λοιπόν ας κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας που απέχει χιλιόμετρα από την υποκρισία .

  10. «Αγανακτισμένε», υποψιάζομαι ότι είσαι «άντρας παλιάς κοπής» και κυρίως «καθαρό αρσενικό», σαν τον Χαϊκάλη ένα πράμα, ή το Φιλιππίδη; Ε; Έτσι να μεγαλώσεις και τα αγόρια σου, αν είσαι πατέρας. Δικαίωμά σου! Ωστόσο, είσαι σίγουρος ότι κατανόησες το προηγούμενο κείμενο περί Καρπάθου; Θλίψη!

  11. Καμία θλίψη. πρέπει να είσαι περήφανος για το νησί σου την Κάρπαθο. Σε μια κοινωνία υπάρχουν και τα σάπια κομμάτια της. Κοίταξε εσύ να είσαι αξιοπρεπής και να μην χρησιμοποιείς άλλων αδυναμίες για να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.ουτε να κρίνεις τους άλλους γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στη θέση τους. Η ζωή είναι σκάλα που σε ανεβοκατεβαζει πότε ψηλά και πότε χαμηλά.

    • «Αγανακτισμένοι» (Μακεδονομάχοι,χριστιανομάχοι, εθνοτικοί,αντιεμβολιαστές,αρτιμελείς, «μη μπερδεμένοι» και λοιποί συγκεκαλυμμένοι ομοφοβικοί,γενικά κήνσορες και θεράποντες μιας κοινωνίας που «έχει ξεφύγει» και χρειάζεται την παρέμβασή σας),
      Ο λόγος μου για την καταδίκη απάνθρωπων συμπεριφορών έρχεται να εκφράσει την έγνοια μου για τους μικρούς μας τόπους και τους ανθρώπους τους, ενώ προσδιορίζει το ύφος ανατροφής που προσφέρουμε η σύζυγός μου κι εγώ στους δύο γιους μας και στην κόρη μας, σύμφωνα με ψυχιατρικές γνώσεις και εξειδικευμένες κοινωνιολογικές σπουδές. Σίγουρα πάντως όχι για να δικαιολογήσει ατομικά μου «κουσούρια» ή «αδυναμίες», όπως θα σας (σε) βόλευε. Ενημερωτικά, «φίλτατοι αγανακτισμένοι», δεν θα επανέλθω σε διάλογο έστω διαδικτυακό μαζί σας(σου). Εξάλλου, αδυνατώ να αντιληφθώ το βάθος, αν και κατανοώ τα κίνητρα, της επιθετικής ρητορικής σας (σου). Δεν ξορκίζονται με τέτοια ρητορική οι δικές (σας/μας) «σκιές», απλώς συγκαλύπτονται. Live your myth in Greece!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ