Η κινητοποίηση του ΕΠΑΛ Κω για γεφύρι και Νοσοκομείο και οι απαντήσεις από Έπαρχο, Δήμαρχο και Διοικητή Νοσοκομείου (βίντεο)

8
6545

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αλυσίδα Αγάπης: Η σημερινή κινητοποίηση μαθητών & γονέων του ΕΠΑΛ Κω για την υγεία και το οδικό δίκτυο.

Η κινητοποίηση του ΕΠΑΛ Κω για γεφύρι και Νοσοκομείο και οι απαντήσεις από Έπαρχο, Δήμαρχο και Διοικητή Νοσοκομείου (βίντεο)

Τρισάγιο στο ΕΠΑΛ Κω κι οι δηλώσεις των μαθητών και του συλλόγου Γονέων:

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα καλά είσαστε σοβαρος???
    Κανονικά θα έπρεπε όλο το νησί να ήταν δίπλα σε αυτα τα παιδιά σήμερα!!!
    Θα έπρεπε να επικροτησουμε την πρωτοβουλία των παιδιών μας γιατί έχουμε μια ευαισθητοποιημένη νεολαία που δεν μας μοιάζει.
    Ενα μπράβο θα μπορούσατε τουλαχιστον να λέγατε για την κίνηση που εκαναν τα παιδιά!!!

  2. Χίλια Μπράβο παιδιά!
    Σε μια σάπια κοινωνία τι πιο όμορφο από νέους ανθρώπους που αγωνίζονται!!

  3. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι είστε κατώτεροι των περιστάσεων!!!
    Έβαλες τον αντιδήμαρχο να γράψει ότι θέλατε…
    Η σύμβαση έγινε από την περιφέρεια για τον δήμο Κω λόγω αδυναμίας του δήμου ( οικονομικό θέμα) για να βοηθήσει τον δήμο τότε και τώρα πια ανάξιοι του δήμου λένε ανακρίβειες για να καλύψουν την αδυναμία τους αλλά και την ανικανότητα τους.
    Τροπή είναι η μόνη λέξη που μπορώ να σκεφτώ για τη ν δημοτική αρχή.

    • Οι κύριοι και η κυρία της περιφέρειας έχουν εγκληματικές ευθύνες γιατί πάνω από δέκα χρόνια έχουν το στηθαίο σπασμένο στο γεφύρι, δεν έκαναν τίποτα και όταν μετά από τρία χρόνια υπέγραψαν σύμβαση πάλι δεν έκαναν τίποτα αφήνοντας αυτή την παγίδα για όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Τι να πει κανείς… Το θράσος, η ανεντιμότητα και η δειλία περισσεύουν. Αλλά αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να τις απαντήσουν στους Κώους που δεν είναι πρόβατα του Ροδίτη εχθρού της Κω

  4. Συγχαρητηρια για αυτη την πρωτοβουλια!Ντρεπομαι πως ως Κωα,τα αυτονοητα δεν ισχυουν για μας…Η Κως ειναι οχι ο 4ρτος τουριστικος προορισμος,αλλα ο υποβαθμισμενος τουριστικος προορισμος!Μας νοιαζουν μονο τα ξενοδοχεια κ τιποτα αλλο!Μακαρι να ξερε ο τουριστας οτι ερχοταν σε εναν τοπο με ανυπαρκτες υποδομες κ στελεχωση!Τι να τα κανουμε κυριοι τα νεα νοσοκομεια,οταν για αυτο που εχουμε κλαιμε κ θρηνουμε ανθρωπους!Λυπαμαι,απλα….Φοβασαι,φοβασαι να αρρωστησεις πχ Σαββατο γιατι το νοσοκομειο ειναι αδειο…Μονο ψηφους θελετε ολοι σας…Ντροπη…αυτο μονο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ