Δήλωση Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κω για τα πρόσφατα περιστατικά παραμέλησης παραγωγικών ζώων

9
3035

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς να γλυτώσουν την πείνα τη δίψα την παγωνιά και τον καύσωνα μερικά άτυχα ζώα. Ελπίζουμε τα λόγια να γίνουν πράξεις.

  2. Δεν εινσι μονο οι δυο κτηνοτροφοι που δεν τηρουν τις κανονες ευζωιας των κοπαδιων τους

  3. Όλες οι αγελάδες οποίες είναι έξω στην βροχή και στον αέρα και στο κριό χωρίς προστασία είναι κακοποιημένες ! Επίσης παρά πολλές φαίνονται υπερβολικά αδύνατες μέχρι σκελετωμένες ! Γιατί τις ταλαιπωρούν , δεν μπορώ να καταλαβαίνω ? Για το επίδομα ? Η απλός δεν ξέρουν η καταλαβαίνουν ότι οι αγελάδες δεν είναι αντικείμενα αλλά ζωντανά ! Οποίος δεν μπορεί να φροντίσει ζω ας μην το πάρει ! Απλά τα πράγματα !

  4. Οι αγελαδίτσες μπορούν να φτάσουν και τα είκοσι χρόνια ζωής. Αλλά με τόση αγάπη … πεθαίνεις. Ίσως, βαριά να φτάνουν μέχρι τα έξι.

  5. Νομίζω πως παίρνουν και ανάλογες επιδοτήσεις,για να έχουν σωστές εγκαταστάσεις για τα ζωντανά,τους ελέγχει κάποιος αρμόδιος;;που ζούμε πια;στον μεσαίωνα;

  6. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ…ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΖΩΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ!

  7. Πολύ ήπια εκφράζεται ο Σύλλογος για αυτά τα ΚΤΉΝΗ που βασάνιζαν τις αγελάδες. Πρέπει να είσαι από πέτρα για να αντέχεις αυτό το ικετευτικο βλέμμα των αθώων αυτών πλασμάτων και παρ’ όλα αυτά να τα αφήνεις νηστικά, διψασμένα, δεμένα, στο χιόνι, στο λιοπυρι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ