Με Χαρδαλιά (μέσω Κω) αύριο το πρωί το μνημόσυνο των 3 πεσόντων Αξιωματικών ΠΝ πριν 26 χρόνια στα Ίμια

4
4066

26 χρόνια συμπληρώνονται τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 ,από την κορύφωση της κρίσης των Ιμίων το 1996 και την πτώση του ελικοπτέρου ΠΝ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του υπέρτατου καθήκοντος τα 3 μέλη του πληρώματος, Αξιωματικοί του ΠΝ

Ο Κυβερνήτης Υποπλοίαρχς Καραθανάσης Χριστόδουλος, ο Συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης και Τεχνικός Αρχικελευστής Γιαλοψός Έκτορας.

Από το Δήμο Καλυμνίων διοργανώνεται το ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στις 10.30 το πρωί στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Πόθια.

Στο μνημόσυνο αναμένεται να παραστεί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς που θα φτάσει στο λιμάνι Καλύμνου μέσω Κω στις 10.30 το πρωί.

Λόγω των μέτρων προστασίας κατά του covid-19 θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων

Πηγή:  kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας απαντήσουν τα τρολ της ΝΔ. Ο Χαρδαλιάς σε ποια περιφέρεια κατέβηκε στις εκλογές, πόσους σταυρούς πήρε και σας κουνάει το δάχτυλο;

  2. Γιατί δεν γράφουν τον λόγο που ΔΕΝ πάνε στον τόπο των πεσόντων?

    Των Εθνικών Ηρώων ο υγρός τάφος δεν ανήκει πια σε μας..ακόμα και τον Υπουργό Αμύνης έδιωξαν από κει που πήγε να ρίξει στεφάνι.
    Σε κάποιον θα ρίξουν το φταίξιμο οι ‘Θα τα αλλάξουμ όλα’.

    • Γιατί ένας γκάου δήμαρχος έστειλε στο θάνατο 3 νέους και θα μας έστελνε σε πόλεμο για μα κάνει ένα ρουσφέτι σε ένα βοσκό.

  3. Σε εκδηλώσεις τιμής πεσοντων υπέρ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ … ΟΎΤΕ ΠΊΣΤΗ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΟΎΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ.. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ