Ο Δήμος Νισύρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης «PHILOXENIA»

0
96

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «PHILOXENIA»

Ο Δήμος Νισύρου συμμετείχε στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» που έγινε στις 12-14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το Δήμο μας εκπροσώπησε στην έκθεση ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τριανταφύλλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Φούγιαξης και η δημοτική υπάλληλος κα Άννα Κετσέ.

Η έκθεση Philoxenia, εδώ και πολλά χρόνια με την εμπειρία και τη θέση της στην εκθεσιακή αγορά, συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα εκθετών προσφέροντας άρτια οργάνωση και ενημέρωση προσφέροντας το μέγιστο σε κάθε επισκέπτη.

Στην έκθεση συμμετείχαν Περιφέρειες, Δήμοι, αλυσίδες ξενοδοχείων, αεροπορικές εταιρίες, πρακτορεία τουρισμού, συνεδριακά κέντρα κτλ. από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Νισύρου πρόσφεραν ενημερωτικό υλικό για το νησί σε όσους το επισκέφθηκαν καθώς και τοπικά εδέσματα ως κέρασμα. Έγιναν εποικοδομητικές επαφές με τουριστικά πρακτορεία, άλλους Δήμους και Περιφέρειες.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας, Λήμνου κ. Μαρινάκης, Σκοπέλου, κ. Περισσής και οι Αντιδήμαρχοι Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Αλοννήσου, Καλαμαριάς και Σκιάθου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην προβολή και οργάνωση της συμμετοχής μας στη διεθνή έκθεση τουρισμού καθώς και τους επαγγελματίες του νησιού που πρόσφεραν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

 
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ