Επεισόδιο με επιβάτες που δεν είχαν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά covid-19 για να ταξιδέψουν με το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» για Μαστιχάρι

11
1718

Επεισόδιο δημιουργήθηκε σήμερα Τετάρτη πρωί 22 Σεπτεμβρίου 2021 στο λιμάνι της Καλύμνου με 4 επιβάτες που δεν είχαν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά covid-19 για να ταξιδέψουν με το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ»  για Μαστιχάρι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr οι 4 επιβάτες (2 γυναίκες-2 άνδρες) με ένα όχημα, στον  έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά covid-19 για να ταξιδέψουν.

Στην υπόδειξη των Λιμενικών να εξέλθουν από το πλοίο, οι 2 γυναίκες κλειδώθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ήδη βρισκόταν στο γκαράζ του πλοίου,αρνούμενες να βγουν.

Μετά από αρκετή ώρα οι 2 γυναίκες με το όχημα εξήλθαν του πλοίου, ενώ προηγουμένως είχαν απομακρυνθεί και οι 2 άνδρες,με αποτέλεσμα το  «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» να αναχωρήσει για Μαστιχάρι μετά 50 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα,

Του θέματος επιλήφθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πρόστιμο κανονικά αγωγή από την εταιρεία για διαφυγοντα κέρδη στον εισαγγελέα κανονικά άντε γιατί έχουμε ξεφύγει όλοι να μάθουν να σέβονται τους νόμους όσοι δεν θέλουν σπίτι τους μέσα

  • Θα τους είχαν πετάξει στην θάλασσα τους ανόητους. Το έχουν παρατραβηξει μερικοι πανιβλακες που θεωρούν εαυτούς έξυπνους.

 2. Θα τους τράβαγα και εγώ μια μύνηση για την καθυστέρηση αυτή. Να το φυσάνε και να το θυμουνται για μια ζωή. Πολλοί ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ μας περιτριγυρίζουν και πρέπει να τους κόψουν τον βήχα.

 3. που δεν μαθαίνονται,δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα.
  Ειδικά διαπληκτισμοί με άτομα που δεν φορούν μάσκες,που δεν τηρούν τα μέτρα είναι καθημερινά.
  Οι ξένοι δεν πειθαρχούν με τίποτα στα μέτρα..ας βγει το εργατικό κέντρο και να καταγγείλει περιστατικά..
  Ας ανοίξει ένα σχετικό νήμα.. γνωρίζω ότι χειροδίκησαν σε υπάλληλο,άλλοι έφερναν ξεναγούς όταν τους γινόταν πάνω από μια παρατήρηση,ένας χαμός φέτος.
  Αλλά η ενοχή σιωπή δυστυχώς δεν τιμάει κανέναν.
  Πάντως απίστευτα πολλά περιστατικά..που φοβούνται να πουν οι περισσότεροι για να μην χάσουν την δουλειά ή στοχοποιηθούν.

 4. Που βρίσκουν αφορμή να κατηγορούν την κυβέρνηση ΚΑΙ για το γεγονός ότι μερικοί φορείς δε ζητάνε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η ΚΥΑ έχει ψηφιστεί. Ο νόμος υπάρχει . Τώρα αν κσποιοι δε θέλουν να βλέπουν πιστοποιητικά να δέχονται κόσμο στα μαγαζιά τους η όπου άλλου είναι δικό τους θέμα.

 5. Τι θα πει: «αφού απομακρύνθηκαν οι δύο άνδρες» ; Πως απομακρύνθηκαν δηλαδή; Αν έφυγαν και τις άφησαν να φύγουν έτσι φέρουν ευθύνη και οι ίδιοι!!

 6. Ρε πανιβλακες ολοι σας που σχολιαζετε σιγουρα ειστε μπολασμενοι. Σας πιανει αλλεργια οταν βλεπετε τετοιες κινησεις ελευθερης συνειδησης και δημοκρατιας. Ρε ουστ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ