«Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έργο οδοφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Κω»

11
814

Σας γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έργο οδοφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Κω «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω».
Οι πρώτες περιοχές επέμβασης είναι τα οδικά τμήματα Κύκλος Αεροδρομίου – Καρδάμαινα, Κύκλος Αεροδρομίου – Φυτώριο Κεφάλου και Κύκλος Αντιμάχειας -Μαστιχάρι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επαναδιαγράμμιση οδοστρώματος και η τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης στα πλαίσια του έργου «Σήμανση ΕΟΔ νήσου Κω».
Ειδικότερα, εκτελείται επαναδιαγράμμιση οδοστρώματος στα οδικά τμήματα Ψαλίδι – Αγ.Φωκάς και Κως – Ζηπάρι – Λίμνη Πυλίου.
Μετά την ολοκλήρωση εργασιών τοποθέτησης πληροφοριακών πινακίδων, συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης στην Επαρχιακή Οδό υπ’ αριθ. 1 (Κως – Ζηπάρι – Λινοπότι – Αντιμάχεια – Κέφαλος).
Φορέας υλοποίησης των παραπάνω έργων είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και χρηματοδοτούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των χρηστών οδών στις περιοχές επέμβασης και την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται κατά περίπτωση.

Γραφείο Τύπου

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδω και αρκετα χρονια εξω απο το παρκινγκ στην εισοδο της πολης υπαρχει σοασμενη κολωνα φωτισμου.Αυτη σε ποιο εργο θα ενταχθει μπας και καποτε φτιαχτεί????

  2. Βρε κλείστε καμία τρύπα πρώτα και μετά τα φώτα ή τα βάζετε για να τις βλέπουμε καλύτερα;

  3. Θα μπορούσε με τοποθέτηση του κεφαλιού της φωτογραφίας να φωτιστεί η μισή πόλη.

    Ηλιακή φόρτιση με led προβολέα ,ακόμα και ραδιοφάρος στο Αεροδρόμιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

  4. Τακτικοι ελεγχοι και αλλαγη καμμένων λαμπτήρων σε μεγάλους και μικρους δρομους = το πιο σημαντικο

  5. Το τεχνικό συνεργείο έκοψε,περνώντας ξυστά από τα πεύκα ,τις ρίζες αυτών ,στην νησίδα στο ύψος του Robinson club όπως επίσης και προς μαστιχαρι !
    όταν ξεραθούν αυτά τα περίπου 50 δέντρα 100 χρόνων?
    θα βαλετε πικροδάφνες και φοίνικες στο βουνό όπως συνηθίζετε ?
    Η θα αφήσετε τις μολόχες να θεριέψουν ?
    Ήμαρτον !

  6. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙΔΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ

  7. Στην Κοζάνη για να μαθαίνει ο κόσμος τα λεφτά που διαχειρίζεται η περιφέρεια έχουν δοθεί από τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς στην πιο κρίσιμη στιγμή για οικονομία και κοινωνία ψηφίσαμε (κι εγώ το βόδι) έναν ανεπαρκέστατο άνθρωπο

  8. Εδώ και χρόνια στο φυτώριο στην Κεφαλο έχει πέσει μια κολόνα από τροχαίο. Ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου δεν φωτίζετε σας παρακαλώ δείτε το και αυτό. Επίσης στον δρόμο προς το ψαλίδι έχουν γίνει πολλά τροχαία ατύχημα και έχουν πολλές κολόνες εκτός λειτουργίας . Συμφωνώ με το άρθρο για τους δρόμους κύριε Επαρχε και κύριε δήμαρχε έχουμε πολλά ατυχήματα και έχουμε σακατεψει τα αυτοκίνητα μας τόσο στο επαρχιακό δρόμο όσο και μέσα στα χωριά και στην πόλη.

  9. Συντρόφια, πριν σχολιάσετε παρακαλείσθε όπως διαβάζετε το κείμενο της ανακοίνωσης. Γίνονται κάποια πράγματα στον Επαρχιακό δρόμο και σε όσους δρόμους διαχειρίζεται η Περιφέρεια. Άλλοι τα βλέπουν σαν έργα, άλλοι σαν ασήμαντες παρεμβάσεις, άλλοι νευριάζουν και θυμώνουν…Η ανακοίνωση καλεί τους οδηγούς να προσέχουν στα σημεία που δουλέυουν τα συνεργεία. Αυτά. Για όσους δεν πήραν χρήματα από το νησίδα ας το θυμηθούν στην κάλπη!!! Δημοκρατία έχουμε. Αλλά να το θυμηθούν όμως…όχι πάλι 60% ο Χατζημάρκος…και μετά να ψαχνόμαστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ