Εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας το Σάββατο και την Κυριακή

0
789

Ενημερώνουμε τους/τις υποψήφιους/ιες για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ότι οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο 1ο ΓΕ.Λ. Κω σύμφωνα με την ανακοίνωση (https://www.minedu.gov.gr/news/48890-02-06-21-ektakta-metra-prostasias-tis-dimosias-ygeias-apo-ton-kindyno-peraitero-diasporas-tou-koronoioy-covid-19-sto-synolo-tis-epikrateias-kata-ti-dienergeia-ton-eksetaseon-tou-kratikoy-pistopoiitikoy-glossomatheias-a-eksetastikis-periodou-2021 ) και με το πρόγραμμα (https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/137-kpg-2/eggrafa-kratikoy-pistopoiitikoy-glossomatheias?layout=blog) που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Προκειμένου να επιτραπεί στους/στις υποψήφιους/ες η είσοδος στο Εξεταστικό Κέντρο, υποχρεούνται να προσκομίσουν:

  1. Το εκτυπωμένο ατομικό Δελτίο Εξεταζόμενου.
  2. Το έγγραφο ταυτοπροσωπίας που έχουν μεταφορτώσει στην ηλεκτρονική αίτησή τους (αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που φέρει επικυρωμένη φωτογραφία, όπως διαβατήριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.).
  3. Χειρόγραφη βεβαίωση/δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η, σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Οι ώρες προφορικής εξέτασης θα αναρτηθούν στην είσοδο του ΓΕ.Λ. Κω την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και μετά τις 4:00 μ.μ.

Για ό,τι χρειαστεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6972307612 (Γιάννης Κρητικός, Πρόεδρος Ε.Ε.Κ. Κω)

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

 

Επιτροπή Εξεταστικού Κέντρου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ